Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már gyúrja az új riffeket a négyes felállású C.O.C.

Már elkezdett jammelni a friss ötleteken az idén óriási sikerrel visszatért, négyes felállású Corrosion Of Conformity. Pepper Keenan énekes/gitáros szerint ugyanakkor semmiképpen sem fogják elkapkodni az új albumot, mert magasak az elvárások.

0730coc

„Van pár ötletünk, a közös játék ismét hangulatba hozott bennünket", mondta Pepper a Loudwire-nek. „Amit pedig élőben csinálunk, az a jelek szerint kikészíti a közönséget, minden remekül sült el. Én azt szeretném, ha onnan indulnánk el, ahol az In The Arms Of Goddal letettük a fonalat, és ez elég magas elvárásokat támaszt. Emlékszem, amikor elkészült az a lemez, azt mondtam: ennél jobbra én nem vagyok képes. Dalszerzési és produkciós szempontból egyaránt csúcspontot jelentett az az album, szerintem fején találtuk vele a szöget, és roppant büszke voltam rá, annak ellenére is, hogy közben elég zavaros körülmények uralkodtak körülöttünk. De aztán mégis remek végeredmény sült ki belőle, és a munka vége felé haladva már tudtam, hogy olyasmi készül, amire szuper-büszke leszek. Ezek után a következő lemezt sem vehetjük lazán. Pontosan tudjuk, mit szeretnénk elérni, egyszerűen csak el kell kapni a dolgot."

A C.O.C. hamarosan amerikai turnéra indul, amelynek második körében a Clutch és a The Shrine játszik előttük. Pepper közben a Downnal is ad néhány koncertet, és hamarosan itt is megindul a munka a következő EP-n. A Corrosion tavaszi müncheni bulijáról itt írtunk.

 

Hozzászólások 

 
+6 #1 NOLA 2015-07-30 09:35
...szerintem nagyon is képesek jobbra, mint az In The Arms Of God album... :-)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.