Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már ebben a hónapban megkezdi a munkát új lemezén a Ratt

Bobby Blotzer nem véletlenül hagyta ott pár hete Geoff Tate Queensryche-ját: a dobos egy friss interjúban elárulta, hogy a Ratt már februárban elkezdi a következő album munkálatait. Mindez azt jelenti, hogy a kiválóan sikerült Infestation folytatása ideális esetben akár már 2013-ban a boltokba kerülhet.

„Készen állunk arra, hogy elkészítsünk egy új lemezt Brian Howes producerrel, aki a Nickelbackkel is dolgozott már", mondta Bobby Blotzer dobos egy friss interjúban. „Új menedzsmentünk van, Juan Croucier is visszatért a zenekarba, a nyáron turnézni fogunk, és remélhetőleg mind remekül kijövünk majd egymással, ami tényleg fantasztikus lenne. Brian Howes nagyszerű fickó és kiváló producer, igazi élvonalas szakember, aki szintén roppant izgatott a közös munka miatt."

Blotzer szerint a Ratt már februárban elkezdi a pre-produkciós munkálatokat. „Mindenki írt új témákat, és mindenkinek egy hátizsáknyi új anyaga van. Úgy megy majd minden, mint a legutóbbi albumnál: összejövünk, aztán bumm, ott van harmincöt nóta, amiből aztán a producer segítségével kiválogatjuk, melyikekkel foglalkozunk a továbbiakban. E tekintetben neki lesz döntő szava. A legutóbbi album alapjait is két hét alatt raktuk le... Nem hinném, hogy az új lemez valami szuper-túlproducerelt valami lesz. Szerintem megpróbálunk majd valami újat csinálni, méghozzá a Ratt minden szintjén: hogy minden kijöjjön belőlünk, és tényleg újszerű legyen a végeredmény. A dalaink a klasszikus korszakot idézik, de Brian munkamódszereivel biztosan lesz egy csavar a produkcióban", vélekedett a dobos.

A dobos szerint a csapat tagjainak viszonya ma sem felhőtlen, de szavai szerint mára vélhetően mind belátták, hogy együtt a legerősebbek. Mindez azért is örömteli, mert az elmúlt két év során többször felmerült, hogy egyáltalán nem lesz folytatása a visszatérő albumnak. „Figyelj haver, tizenhat éves korunk óta szanaszét húzunk ebben a zenekarban, érted? Öt főnökünk van, még ha nem is indiánok... Ez az összhatás rengeteg nagyszerű dalt termelt ki. Nem tudom, mi a faszért van ez, de annyira jól passzolunk zeneileg, ami egyszerűen elhomályosítja, hogy néha bohócok gyülekezetének tartjuk a többieket. Néha hozunk jó üzleti döntéseket, de ez egy nehéz szakma. Szeretem a többieket, és nem fogok róluk rosszat mondani: ez egy nehéz ügy. Mint amikor öt kibaszott részeg ír testvér közül egyik sem hajlandó hátrálni, még ha pofozkodás vagy birkózás is megy a szobában. Egyszerűen nem adom fel, amíg csak tudok lélegezni, és talpon vagyok."

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.