Shock!

szeptember 28.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már a Coachella előtt koncertezni kezd a Guns N’ Roses

0120axlNem a Coachellán adja majd első koncertjeit az ismét régi tagokkal megerősített Guns N' Roses. Állítólag már februárban is lesz egy titkos bemelegítő fellépésük Los Angeles környékén, az viszont most már hivatalos, hogy április elején ők avatják majd fel Las Vegas új arénáját.

Április 8-án és 9-én a frissen megnyíló, Las Vegas-i T-Mobile Arenában koncertezik a Guns N' Roses, és ez a két koncert lesz az ismét Slashsel, illetve Duff McKagannel felálló zenekar első hivatalos akciója a január elején bejelentett reunion után. A közel húszezer férőhelyes csarnokban tartandó bulikra szombattól már jegyeket is lehet vásárolni, vagyis a dolog mindenképpen fixnek tekinthető. Emellett továbbra is suttognak egy titkos klubbuliról valahol Los Angeles környékén, amely még februárban lemenne, de erről – értelemszerűen – nem várható bejelentés.

A felállást illetően továbbra sincsenek biztos vagy megerősített információk, így nem írjuk le újból mindazt, amit a múlt héten már részleteztünk. Ha lusta vagy kattintani, a lényeg nagyjából annyi, hogy W. Axl Rose mellett Slash és Duff McKagan biztosan ott lesz a koncerteken, de még hivatalos közlés hiányában is majdnem ennyire tutira vehető Dizzy Reed, Richard Fortus, Chris Pitman és Frank Ferrer érintettsége. A hangszeresek állítólag új dalokon is dolgoznak. Izzy Stradlin és Steven Adler vendégeskedése még kérdéses, de mindkettőre jó esély mutatkozik, Izzy esetében talán többre is. Matt Sorum és Gilby Clarke azonban gyakorlatilag biztos, hogy kimarad a reunionből.

A témában írt jegyzetünket itt olvashatod.

 

Hozzászólások 

 
+7 #3 cifrakdaniel 2016-01-20 19:35
Ha Axl komolyan gondolná tényleg reuniont csinált volna, de így Izzy, Rob Gardner, Ole Beich és főleg Tracii Guns nélkül csak bohóckodás és Slash különben sem tud dobolni..nem is érdekel az egész.


Btw, eddig Slash nélkül nem ért semmit a Guns, mostmár velük sem. Ha visszajönne Izzy (állandóra) mindenkinek Steven hiányozna.
Idézet
 
 
+3 #2 heavyervin 2016-01-20 19:01
Lofaszt se er ez igy. Tulajdonkeppen Slash es Duff beugrott a mostani Guns-ba, nincs itt semmi reunion meg egyebek. Nem erdekel ez igy.
Idézet
 
 
+14 #1 P 2016-01-20 12:54
Én Matt kimaradását nagyon sajnálom. Abban az időben ismertem meg őket, amikor már stabilan ő volt a dobos, így nekem ő égett bele az agyamba a GNR dobos poszton. Nem mellesleg imádtam, ahogy dobol. Szerettem azt a fajta erőteljes metálba hajló dobolását, amit egy ilyen RnR izű bandában alakított. Persze egy csomóan pont emiatt nem szerették.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.