Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Manowar: három hetet késik az új album „rendezői változata”

Majdnem egy teljes hónappal tolta el az új lemez, a The Lord Of Steel rendes bolti megjelenését a Manowar, akik így szeptember 28. helyett október 19-én jelentetik meg a zenei anyaga és hangzása miatt egyaránt rengeteget kritizált album átkevert változatát. Az album eddig csak digitálisan és a brit Metal Hammer mellékleteként jött ki.

A The Lord Of Steel CD-s kiadása már új dizájnt kap a klasszikus Manowar borítók mesterétől, Ken Kellytől, de a keverés és a masztering is más lesz. „A Manowar mindig is merte másképp intézni az ügyeit", magyarázza a bizarr döntés hátterét Joey DeMaio basszusgitáros. „Úgy kell tekinteni erre a két verzióra, mint egy mozifilmre, ami eltérő változatokban jön ki: rendezői vágással, alternatív befejezéssel vagy más perspektívából elmesélt sztorikkal. Akiknek tetszett a Metal Hammer kiadás, azt mondhatom: a Magic Circle Entertainmentnél megjelenő változat még egyedibb és igen, még brutálisabb lesz."

Aki szeretné megnézni a csapatot élőben az őszi európai turnén, annak október 23-án Prágáig, 24-én Parubdicéig vagy 25-én Zlinig kell utaznia, Csehországnál közelebb ugyanis nem jönnek hozzánk.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.