Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Májusban ismét Budapesten koncertezik az Avantasia

Moonglow címmel, jövő januárban jelenik meg az Avantasia új nagylemeze, amelytől Tobias Sammet a szokásos epikus stílust ígéri. Jó hír, hogy a grandiózus projekt májusban ismét Magyarországon koncertezik.

0504tobias

Jövő év elején, Moonglow címmel új albumot jelentet meg az Avantasia. „Próbáltam kicsit lenyugodni az elmúlt tizennyolc hónapban, de számomra az jelenti a legjobb pihenést, ha kreatív lehetek”, mondja a 2016-os Ghostlights folytatásáról Tobias Sammet. „Tonnányi ötlet jutott eszembe, amelyek szó szerint követelték, hogy az Avantasia epikus stílusában valósítsam meg őket. Annyira meggyőzőnek találtam az új dalokat, hogy nagyon gyorsan rádöbbentem: amennyiben valaha is lesz még új fejezete az Avantasia-sztorinak, akkor annak ebből az anyagból kell összeálnia, méghozzá tekintet nélkül a rockzenei ipar összes trendjére és szabályára, kézműves formában, személyesen, a fogós rocknóták mellett epikus, tízperces darabokkal. Minden csakis egy célt szolgált: hogy nagyszerű zene szülessen, méghozzá anélkül, hogy akármilyen üzletember a modern szórakoztatóiparhoz illő módon, bájtról bájtra formálná meg. A Moonglow a pályafutásom leggazdagabb albuma, a legnagyobb, legszínesebb, legjobb és legértelmetlenebbül fényűző lemez, amit csak valaha is készítettem.”

Jó hír, hogy Németország legsikeresebb szimfonikus rockzenekara nagyszabású európai turnén mutatja be a lemezt, és a turné keretében Tobias, illetve vendégei – a 2016-os koncert után – Budapestre is ellátogatnak: 2019. május 6-án láthatjuk majd az Avantasiát a Barba Negra Trackben. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.