Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mad Season: McCready befejezné a kiadatlan dalokat

Mike McCready, a Pearl Jam gitárosa egy friss interjúban azt mondta: idén ismét ki szeretné adni a Layne Staleyvel közös, annak idején egy lemezt megért Mad Season projekt albumát, illetve pihen a fiókban néhány kiadatlan téma és egy teljes koncertanyag is.

„Annak idején megpróbáltunk készíteni egy második albumot, de egyszerűen nem működött", mondta Mike a The Pulse Of Radiónak. „Layne lelépett, hogy ismét az Alice In Chainsszel foglalkozzon, aztán meghalt... Így aztán az történt, hogy megváltoztattam a zenekar nevét Disinformationre. Ebből a korszakból nagyjából tizenkét dal maradt meg, amiből nyolc állati jó, így aztán megpróbálunk énekeseket találni, akik fel tudnak nőni Layne szintjéhez, hogy igazságot szolgáltassanak nekik..." McCready nem mondott konkrét neveket, de azt leszögezte, hogy még az év vége előtt szeretné kihozni ezt a speciális anyagot.

A Mad Seasont Mike és Layne mellett Barrett Martin dobos és John Baker Saunders basszusgitáros alkotta, egyetlen lemezük, az Above 1995 tavaszán jött ki, és habár turné vagy különösebb felhajtás nem kísérte, végül aranylemez lett az Egyesült Államokban a River Of Deceit és az I Don't Know Anything dalok sikere után. A csapat hivatalosan 1999-ben fejezte be ténykedését, miután Saunders herointúladagolás következtében elhunyt. Layne tíz évvel ezelőtt, 2002-ben követte őt.

 

Hozzászólások 

 
+4 #2 kerouac 2012-04-29 19:33
Sajnos Layne-hez senki sem hasonlitható...Teljesen egyedi különleges, atmoszférikus hang...Vannak persze jó énekesek ( Cornell, Dickinson, Astbury, etc. ) de hasonló hang nincs...
Idézet
 
 
+4 #1 Attila 2012-04-29 16:08
" Ebből a korszakból nagyjából tizenkét dal maradt meg, amiből nyolc állati jó, így aztán megpróbálunk énekeseket találni, akik fel tudnak nőni Layne szintjéhez, hogy igazságot szolgáltassanak nekik... "

Mi? Layne szintjéhez? Nem fognak találni.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.