Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Machine Head: így játsszák végig a kettes lemezt Logan Maderrel

Teljes egészében eljátszotta huszonöt éve megjelent második lemezét a Machine Head a hétvégén, méghozzá Logan Maderrel. A stream most utólag is megtekinthető.

0321mh

Teljes egészében eljátszotta a napokban huszonöt éve megjelent The More Things Change… albumot Robb Flynn, Jared MacEachern és Logan Mader, és az élőben közvetített előadást a Burn My Eyes hat dalával is megfejelték a banda próbaterméből közvetített stream során. A performansz alább teljes egészében megtekinthető.

A csapat új albuma a tervek szerint nyáron érkezik. Flynn és MacEachern Navene Koperweis dobossal dolgozott a felvételeken, akivel a tavaly kiadott Arrows In Words From The Sky EP is készült, illetve az elmúlt években elcsepegtetett néhány egyéb dalban is kooperáltak már vele. Egyelőre ennek fényében tehát úgy tűnik, hogy a Phil Demmel és Dave McClain helyére leigazolt két új tag, Wacław „Vogg” Kiełtyka gitáros és Matt Alston dobos inkább csak a turnénak lesznek aktív részesei.

A Machine Head októberben közös, Vikings And Lionhearts fedőnevű európai turnéra indul az Amon Amarthtal. A társult headlineri megosztásban koncertező zenekarok körútja október 18-án Budapestet, a megújult Barba Negrát is eléri majd. Jó hír, hogy előzenekarként a The Halo Effect is csatlakozik a pároshoz, ahol az In Flames egykori tagjait találjuk. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.