Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lemmy: „Miért lenne képtelenség lefeküdni ezer nővel?”

Lemmyről köztudott, hogy a női nem nagy barátja, és ez a rajongás a kor előrehaladtával sem látszik csökkenni. Az idei Szigeten is fellépett Motörhead főnöke azonban ugyanúgy nem csinál különösebb ügyet a csajozásból, ahogy régebben sem...

„Soha életemben nem hallottam, hogy a bandából bárki is kimondta volna azt a szót, hogy groupie", magyarázta Lemmy a DailyRecordnak. „Ezt ugyanis általában nők használják más nőkre. Mindig is azt mondtam, hogy a nők ellenségei nem a férfiak, hanem a többi nő... De ez az egész a régi napokra volt jellemző inkább, amikor a nők mindent megtettek a Motörheadért. Ma már egyikük sem tesz meg bármit azért, hogy megkaparintson minket, hiszen túl rondák és öregek vagyunk. Sőt, nem hinném, hogy valaha bárki is szélsőséges dolgokat művelt volna azért, hogy megszerezzen magának engem. Én azonban szerencsére elmentem a legvégső határokig, szóval működött a dolog..."

Lemmy sosem volt éppen az a kifejezett monogám típus, és saját bevallása szerint a helyzet így, a 66. születésnapja felé közeledve sem változott. „Egyszer valami olyat nyilatkoztam, hogy ezer nővel feküdtem le, és a sajtó egyből kétezret kezdett el harsogni. Fogalmam sincs, miért kell állandóan mindent felerősíteni, vagy hogy az emberek miért tartják képtelenségnek, hogy lefeküdj ezer nővel... Gene Simmons a KISS-ből ötezerrel feküdt le, mindegyikükről fotókat készített, és kiragasztja ezeket a hűtőszekrényére. Én sosem fényképezgettem a csajaimat, mert még a Polaroid gépek kora előtt kezdtem bele ebbe az egészbe. És miért is kellene megállapodnom? Az ebben az iparágban nem valami nyerő, hiszen az évből hét hónapot folyamatosan úton vagy. Nézzük a helyzetet reálisan: ha minden évben ennyi ideig távol vagy, senki sem lesz hozzád hűséges, és nem is jó ötlet ilyesmit tettetni. Biztos vagyok benne, hogy akadnak fickók, akik nem váltogatják a partnereiket, de én mindig lehetetlennek találtam ezt. Ha csábít a kísértés, mindig gyorsan meg szoktam adni magamat..."

A Motörhead egyelőre továbbra is turnézik – komoly pletykák szólnak egy esetleges jövő tavasszal esedékes grandiózus amerikai turnéról a hamarosan nagy bejelentést tevő Black Sabbath és a Judas Priest társaságában –, de Lemmy néhányszor már elejtett célzásokat azt illetően, hogy a trió következő albuma akár feldolgozáslemez is lehet majd.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.