Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Lehet, hogy tovább játszunk, már csak A.J. családja miatt is”

0324ajNem biztos, hogy a Twisted Sister végét is jelenti egyben A.J. Pero múlt pénteki váratlan halála. Dee Snider énekes szerint a zenekar már csak a dobos hozzátartozóinak érdekében is elképzelhető, hogy folytatja a koncertezést.

„A.J. az Adrenaline Mobbal turnézott, álmában kapott egy súlyos szívrohamot, és elveszítettük", összegezte a helyzetet az X17-nek Dee, aki szabadságát megszakítva tért haza New Yorkba, miután értesült barátja és zenésztársa haláláról. „Ő a zenekar első tagja, aki elhunyt, és ez rettentően szomorú... A.J.-t nem lehet helyettesíteni. Amennyiben az a kérdés, játszunk-e még tovább is, a válaszom az, hogy talán, már csak A.J. családja miatt is. Ha ugyanis koncertezünk, az a családja számára is pénzt hoz majd. De akkor is ott volt a Twisted Sister eredeti öt tagja, és ő az első, akit elveszítettünk. A mi szívünk pedig megszakad ebben..."

Perót az egész csapat mélyen gyászolja. „Annak idején A.J. volt a puzzle utolsó darabkája", mondta a dobos zenekarban játszott szerepéről Mark Mendoza basszusgitáros a WBAB 102.3 nevű Long Island-i rádióállomásnak. „Dee gyakran mondta, hogy a belépésemmel én változtattam meg a zenekar hangzását és kinézetét, de igazából A.J. jelentette az utolsó részletet, ami a helyére került. A dobolása, a személyisége egyaránt nagyban hozzájárult a zenekar végső definiálásához, illetve ahhoz, ami lett ebből az egészből az évek során. Éppen emiatt soha senki sem is töltheti be a szerepét. És senki sem ért fel vele, haver. Hatalmas dobos volt, senki sem ütött nála keményebben ebben a szakmában. Világklasszis dobos volt. Akármelyik kiemelt bulinkon, minden egyes koncertünkön az összes dobos őt figyelte. Azt kell mondanom, nem is igazán játszott a dobokon, hanem inkább bunyózott velük, és persze minden egyes este ő került ki győztesen a küzdelemből."

Jay Jay French gitáros március 21-én, a klasszikus You Can't Stop Rock'N'Roll erejéig színpadra lépett A.J. emlékére az Adrenaline Mob sayreville-i koncertjén, ahol Mike Portnoy, illetve Chad Szeliga ugrott be Russellékhez az elhunyt harcostárs posztjára. A beugrásról alább egy videó is megtekinthető.

A Twisted Sister a 2000-es évek elején alakult újjá, és néhány alaposabb turné után az utóbbi években már csak évi néhány kiemelt fellépést vállalnak, rendszerint fesztiválokon. A banda annak idején csak a sikertelen és igen rövid Love Is For Suckers-korszakban játszott Pero nélkül, akkoriban Joe Franco dobolt náluk. A lehetséges utódról most még természetesen semmit sem tudni, a zenekar a gyász miatt jelenleg aligha foglalkozik a kérdéssel.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 Tigrisszív 2015-03-25 10:33
A gyász mellett én is nagyon remélem folytatják, és nem törlik pl. a szlovák bulit sem, amire már meg vannak a jegyeink.
Idézet
 
 
+1 #1 Cougar 2015-03-24 21:43
AJ nélkül is volt Twisted Sister sok évig, úgyhogy attól még simán játszhatnának hogy ő már nincs. Hozzák vissza azt a csávók aki a 2001-es New York Steel bulin játszott velük. Ő egész jól nyomta, persze nem AJ de inkább ez mint hogy feloszoljanak. :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.