Shock!

augusztus 06.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Lehet, hogy dupla lemez készül, tekintettel arra, mi folyik éppen körülöttünk”

A lezárások idején sem lassít a Halestorm. Lzzy Hale énekesnő szerint a csapat igen termékeny periódusát éli, ami akár a következő album kiszerelését is befolyásolhatja…

0531halestorm

2018-ban jelent meg a Halestorm legutóbbi lemeze, a Vicious, amelynek már nagyban készül a folytatása. Mint Lzzy Hale egy friss interjúban elárulta, a kiadvány akár dupla is lehet. „Sokat írtunk, szóval előbb-utóbb lesznek új zenék”, mondta az énekesnő a Consequence Of Soundnak. „Lehet, hogy dupla lemez készül, tekintettel arra, mi folyik éppen körülöttünk. Szerintem fontos, hogy kapcsolatban maradjunk egymással. Nemcsak zenei értelemben mondom ezt, hanem azt is értem alatta, hogy tudatnod kell mindenkivel: itt vagy, működsz.”

Lzzy szerint a Halestormot nem érte épp katasztrofálisan rosszkor a járvány kirobbanása. „A legfontosabb, hogy a jövő számunkra is ismeretlen. A Halestorm naptára általában jó előre tele van, mindig készen állnak a terveink, és pontosan tudjuk, hol és mikor turnézunk majd. Ez az egész természetesen a mi életünket is alapjaiban szétzilálta, noha a szerencsésebbek közé tartozunk: a Vicioushöz kapcsolt turnék javarészét befejeztük, és amúgy is főleg új dalok írásával akartuk tölteni ezt az időszakot. Az a legviccesebb ebben az egészben, hogy most több dolgunk van, mintha egyébként nem lenne járvány. Soha nem kellett még elsajátítanom ennyi technológiai ismeretet, mint mostanában például a videókkal, a Zoom-etikettel és a hasonlókkal… Sok szempontból élvezem, hogy magamat és brandként a zenekart is képviselem. Valójában akaratlanul, de készültem valami ilyesmire, így aztán hamarosan kijön egy sor érdekesség, duettek, projektek és hasonlók, amiken az elmúlt egy év folyamán dolgoztam, és most lehetőségem nyílt őket megmutatni másoknak is.”

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.