Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Legközelebb saját Wallját és Purple Rainjét akarja elkészíteni a Slipknot

1030slipknotÚgy tűnik, nem viccel a Slipknot, amikor arról beszélnek, hogy legközelebb valami grandiózusba fognak: mind Shawn Crahan ütős, mind Corey Taylor énekes dupla konceptlemezről, illetve a hozzá kapcsolódó filmről bonyolódott fejtegetésekbe az utóbbi napokban.

„Azt mondtam a múltkor Jimnek, hogy egy művészlemezt kellene írnunk”, mondta Shawn Crahan a BBC rádiójának. „A saját The Wallunkat, a saját Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Bandünket. Én most itt tartok. Öt lemezt csináltunk eddig, és nagyon jó lenne, ha készülhetne egy dupla album is, amelynek van koncepciója, vannak benne közjátékok, és talán egy film is jár mellé. Tudom, ezek közül egyik sem lenne újdonság, de a mi interpretációnkban azért mégis. És ettől még persze továbbra is Slipknot maradnánk.”

Corey Taylor énekes az Albanyben működő Q103 rádiónak megerősítette: jelenleg tényleg szó van a bandában egy efféle grandiózus vállalkozásról. „Beszélünk a dologról. Az alapötlet az volt, hogy kirukkoljunk valamiféle koncepcióval, amihez aztán elkészítünk egy soundtracket. Én pedig azt mondtam Shawnnak és Jimnek, hogy vigyük a dolgot még tovább, és legyen ez a mi Purple Rainünk, a mi The Wallunk: ne csak egy lemezt csináljunk, hanem forgassunk hozzá egy filmet is, meg minden egyebet. És egyből rá is haraptak. Persze eltelik még néhány év, mire egyáltalán eljutunk a következő album, de az a tény is árulkodó, hogy már most kövezzük hozzá az utat: ez ugyanis arra utal, hogy ismét visszatértünk a régi formánkhoz, és öt lépéssel előbbre járunk.”

A Slipknot jelenleg a Lamb Of God, a Bullet For My Valentine és a Motionless In White társaságában turnézik az Egyesült Államokban, még a tavalyi .5: The Gray Chapter album kapcsán. Ugyanakkor ismét lesz ősszel Knotfest is, konkrétan október 23-25. között, a kaliforniai San Bernardinóban. A tavaly több mint 50 ezer ember által meglátogatott rendezvény idei kiadásán a Slipknot mellett olyan zenekarok lépnek fel, mint a Judas Priest, a Korn, a Mastodon, a Bring Me The Horizon, a Corrosion Of Conformity, az At The Gates, a Clutch, a Trivium, a Suicidal Tendencies, a Body Count, és még sokan mások.

A csapat februári budapesti koncertjéről itt olvashatsz.

 

Hozzászólások 

 
+4 #4 valarmorgulisz 2015-08-13 21:05
Azt nem tudom működne-e, de a House of Gold elég kő volt. Konceptnek koncept, de azért annyira nem húú de valami. Az meg, hogy azt is az Alice in Chains Dirtjéhez hasonlítgatta,e gyenesen vicc. Az is jobban működött volna egyben 14-15 számmal. Szerintem a knotnak nem állna jól, de az is igaz, hogy tudnának csinálni egy jót. De sem Dirt, sem Wall se semmi ilyet nem ütnének meg.
Idézet
 
 
-5 #3 matheusthemaggot 2015-08-13 20:21
Csak győzzem kivárni! Szart még nem adtak ki.
(hozom a popcornt)
Idézet
 
 
+13 #2 kula bácsi 2015-08-13 18:02
Attól, hogy a Pink Floyd-nak volt egy "The Wall"-ja, még nem áll jól mindenkinek...
Idézet
 
 
+7 #1 Vox 2015-08-13 16:38
Fantasztikus hír, szuper! Milyen frankón sült el a dupla Stone Sour album is! Coreynak gondolom már is van egy teherautónyi ötlete!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.