Shock!

május 19.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Latino grindcore csapás: jön a Nausea új albuma

1101nauseaA Willowtrip kiadóhoz szerződött a Los Angeles-i grindcore pionír Nausea, akik január 6-án jelentetik meg új lemezüket Condemned To The System címmel. A csapat – amely nem azonos a New York-i crust/punk/hardcore Nauseával – egyetlen teljes nagylemeze 1991-ben jelent meg.

A Los Angeles-i Nausea a grindcore műfaj egyik úttörője, a Terrorizerből és a World Downfall alapműről is ismert Oscar Garcia énekes/gitáros csapata, akik korai demóikkal a grindcore amerikai úttörői közé tartoztak. A zenekar a maga idejében egy lemezt ért meg, az 1991-es Crime Against Humanityt, majd három évvel később feloszlottak, a 2001-es újjáalakulás óta pedig csak demókat készítettek. Most azonban érkezik a folytatás Condemned To The System címmel, rajta olyan új dalokkal, mint az ...And We Suffer, a Hate And Deception, illetve néhány, a hőskorban írt, de annak idején hivatalosan ki nem adott témával, mint a Does God Need Help? és a Falsely Accused.

A zenekar jelenlegi felállásában Garcia mellett Eric Castro dobos képviseli a régi leosztást, a basszer Alejandro CB, a másik gitáros pedig Leon del Muerte. A lemez hangzásáért Sean Vahle és Alejandro Corredor felelt. A csapat jövőre Mexikóban és Európában kezdi meg a koncertezést.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.