Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Küszöbön a Rainbow visszatérése?

0826jltrbÉrdekes kijelentéseket tett egy friss interjúban Joe Lynn Turner, aki jelenleg éppen a Rated X nevű újabb Frontiers-csodaprojekt torkaként tevékenykedik. Az énekes szerint igen komoly esély mutatkozik arra, hogy a közeljövőben ismét összeálljon a Rainbow...

„Na, most akkor nagyon őszinte leszek veled: igen!", válaszolta a görög Rock Overdose kérdésére Joe Lynn Turner, amikor arról faggatták, elképzelhető-e egy Rainbow-újjáalakulás a jövőben. „Lehetséges, méghozzá nagyon is. Tavaly még nem mondtam volna ezt, de idén már igen. Lehetséges a dolog. Nagyon komoly lehetősége van annak, hogy valami esetleg, csak esetleg, történhet. Hallottam erről egy keveset, és csak annyit mondhatok: nem beszélhetek róla, de annyit azért szeretnék válaszolni a kérdésedre, hogy igen. Nagyon nagy lehetősége van annak, hogy talán újra összeállunk. Fenomenális lenne." Amikor a portál munkatársai azt kérdezték Joe-tól, reménykedhetnek-e abban, hogy színpadon is látják majd a Rainbow-val, az énekes azt válaszolta: „Igen, haver! Szorítsatok érte!"

Nehezen tudunk mit mondani erre az egészre, hiszen Ritchie Blackmore az elmúlt bő másfél évtizedben gyakorlatilag semmiféle hajlandóságot nem mutatott arra, hogy rockzenét játsszon, az viszont tény, hogy összes énekese közül mindig is Turnerrel találta meg a leginkább a hangot, nem véletlenül erőszakolta be a Rainbow után, a '90-es évek hajnalán egy rövid időre még a Deep Purple-be is. Turner annak idején a Rainbow három stúdiólemezén énekelt: az 1981-es Difficult To Cure-on, az 1982-es Straight Between The Eyes-on és az 1983-as Bent Out Of Shape-en. A zenekar roppant népszerűnek számított vele Japánban és Európában, a Rainbow mindezidáig utolsó albumát, az 1996-os Stranger In Us Allt azonban mégsem vele, hanem Doogie White-tal készítette el Blackmore.

A labda tehát szokás szerint a gitáros térfelén pattog, aki pénzzel aligha befolyásolható: hiába kínáltak neki folyamatosan hatalmas összegeket egy Rainbow-újjáalakulásért Ronnie James Dióval a mikrofonnál, sosem állt kötélnek. Talán most mégis elérkezett az idő?

 

Hozzászólások 

 
+4 #5 kaffer 2014-08-26 20:40
Arra pont Ritchie hiánya miatt nem mentem..
Idézet
 
 
+2 #4 TattooedAngel 2014-08-26 20:33
Over the Rainbow már volt egyszer, játszottak itt is. Nekem az is teljesen megfelelt. Szívesen megnézném őket újra.
Idézet
 
 
+3 #3 kaffer 2014-08-26 19:44
Hát, azért megnézném a Rainbow-t bármilyen felállásban. De sajnos nem tartom valószínűnek hogy összejön.
Idézet
 
 
+3 #2 bogar 2014-08-26 19:37
"Nagyon komoly lehetősége van annak, hogy valami esetleg, csak esetleg, történhet."

Fa..om! Ez egy nagy büdös semmi. Ennél egy kicsit stílusosabban is könyöröghetne, hogy valaki vegye meg a lemezét és menjen el a koncertjére!
Idézet
 
 
+1 #1 Wendiii 2014-08-26 18:17
Ronnie James Dio és Cozy Powell nélkül???
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.