Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kirúgta a kiadó a Marilyn Mansont az énekest ért bántalmazási vádak miatt

Kirúgta a Loma Vista lemezkiadó a Marilyn Manson zenekart. A frontember ellen a héten öt különböző nő jött elő különböző bántalmazási vádakkal.

0730manson

Kiadó nélkül maradt a Marilyn Manson zenekar, miután Marilyn Mansont öt nő vádolta meg bántalmazással. Közülük a legismertebb a színésznő Evan Rachel Wood, az énekes korábbi partnere, akinek mentális és fizikai bántalmazásról, lelki terrorról szóló állításait Manson egykori személyi asszisztense, Dan Cleary is megerősítette. A Loma Vista azonnal felfüggesztette az aktuális album, az ősszel megjelent We Are Chaos promotálását, a jövőben pedig nem kívánnak többé együtt dolgozni Mansonnal, aki 2015 óta tevékenykedett a cégnél.

„Egyértelmű, hogy a művészetem és az életem régóta vita tárgyát képezi”, reagált a vádakra egy kommentálhatatlan Instagram-posztban Manson. „A most megfogalmazott állítások azonban szörnyen eltorzítják a valóságot. Intim kapcsolataimban mindig is teljesen beleegyezéses alapon működtek a dolgok, hozzám hasonló gondolkodású partnerekkel. Tekintet nélkül arra, mások hogyan – és miért – döntenek most a múlt elferdítése mellett, ez az igazság.”

Pikáns színezetet ad a fejleményeknek, hogy Manson néhány évvel ezelőtt pont hasonló bántalmazási vádak miatt rúgta ki basszerét, Twiggy Ramirezt.

 

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.