Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kilépett a Seventh Wonderből Tommy Karevik

Távozott a Seventh Wonder soraiból Tommy Karevik, mert a Kamelot mellett egyéb projektekre is időt szeretne szánni. A zenekar ugyanakkor nem oszlik fel, máris keresik az utódot.

0330seventhwonder

Hosszú és részletes közleményben jelentette be távozását a Seventh Wonderből Tommy Karevik énekes. „Kérlelhetetlenül makacs ember vagyok, nem szoktam feladni semmit, ugyanakkor úgy vélem: fontos látni, mikor érkezik el az idő a továbblépésre, méghozzá éppúgy a saját fejlődésed és jóléted, mint a környezetedé érdekében – áll a nyilatkozatban. – Arra, hogy továbblépj, és helyet csinálj az új dolgoknak, amikre vágysz az élettől. Ennek fényében úgy érzem, megtettem a magamét a Seventh Wonder énekeseként, dalszerzőjeként és társproducereként. Elmondtam, amit el akartam mondani. Csak egyetlen életünk van. Ez mindenkire áll, és úgy érzem: időt kell szakítanom azoknak a zenéknek, amik még ott rejtőznek bennem, boldoggá tesznek, és még semmilyen csatornán nem engedtem nekik szabad folyást.”

Mint a hangszeresek nyilatkozatában is szerepel, a felek jó viszonyban válnak el egymástól. „Mindannyian jól ismerjük Tommyt, és tudjuk, hogy soha sem ül meg fél seggel semmilyen lovat – írják. – Ha úgy érzi, hogy tovább kell lépnie, és így helyet szorítania egyéb tevékenységeknek, elfogadjuk, hogy túl sok nehézséggel járna a maradása. Semmit sem tenne egyszerűbbé, ha négy tettre kész csávó dörömbölne az ajtaján, hogy siessen már… Lenyűgöznek bennünket Tommy eredményei, nagyon szeretjük őt, és zenekarként százszázalékosan támogatjuk a döntését. Ugyanakkor szeretnénk egyértelművé tenni: semmit sem szeretnénk jobban, mintha itt maradna és százszázalékot szentelne a zenekarnak. Mi öten testvérként tekintünk egymásra, nagyon szeretjük egymást és roppant büszkék vagyunk az eredményeinkre, mindarra, amit megéltünk együtt. Nem lep meg bennünket a távozása, de ettől még roppant szomorúak vagyunk, hogy véget ért egy korszak.”

A Seventh Wonder nem áll le, máris írják az új dalokat, és keresik Karevik utódját. További részletek remélhetőleg hamarosan.

 

Hozzászólások 

 
#1 Kündücs 2023-06-13 14:34
Várható volt szerintem, hogy csak ideig-óráig tudja összeegyeztetni a Kamelotot a Seventh Wonderrel. Elég sokáig húzta, minden elismerésem. Ettől függetlenül sajnálom nagyon, a Mercy Falls óriási kedvenc a mai napig.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.