Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kiadatlan felvételek is megjelennek a Led Zeppelin újrakiadásokon

2014-ben ismét megjelenik az összes Led Zeppelin album, méghozzá speciálisan újramaszterelt változatban, temérdek bónusszal. A munkálatokat személyesen Jimmy Page gitáros felügyelte, aki most elárulta: kiadatlan anyagok is helyet kapnak majd a kiadványokon.

„Minden albumot remaszterizáltunk, és jár hozzájuk egy társlemez is”, magyarázta Jimmy Page a TeamRock Radiónak a Led Zeppelin régóta készülő újrakiadásairól. „Vegyük mondjuk példának a Led Zeppelin III albumot: az analóg, eredeti szalagokat remasztereltük. Tisztában vagyok vele, hogy mindenki ezt csinálja, én azonban velük szemben az összes korabeli munkamixet felújítottam. Vagyis különböző dalváltozatokról beszélünk. Tehát mondjuk ott a Since I’ve Been Loving You, amelyiknek kijön majd egy elképesztően jó, az eredetitől totálisan eltérő verziója roppant nyers, igen drámai, marha jó megközelítéssel.”

Még ennél is izgalmasabb azonban, amit Page arra a kérdésre válaszolt, hogy lesznek-e kiadatlan dalok az új lemezeken. „Ó, igen. Pontosan nem mondhatom meg, miről van szó, mert kell egy kis meglepetésnek is lennie ebben az egészben. Szóval nem árulhatok el mindent…”

Page már elkészült a hanganyagokkal, így most már csak a többi járulékos dolog van hátra. A mostani állás szerint az összes album külön jelenik majd meg valamikor jövőre.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.