Shock!

május 01.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kétmillió eladott lemez is lehet tragédia

Sebastian Bach ugyan tavaly, Dave „The Snake” Sabóval történt kibékülése után azt sugallta a rajongók felé, hogy hamarosan visszatér a Skid Row soraiba, most már óvatosabban fogalmaz. Az énekes többször is leszögezte: már nem is emlékszik, min veszett össze Rachel Bolan basszusgitárossal.

„Miért, mit játszanék? Ozzy Osbourne dalait?”, kérdezett vissza Bach a The Classic Metal Show kérdésére, amikor azt firtatták, el tudná-e képzelni, hogy Skid Row dalok nélkül turnézzon. „Mivel ez az én anyagom, ezt játszom. Ez olyan, mintha Vince Neiltől valaki elvárná a szólóbulijain, hogy ne játsszon Mötley Crüe-t… Nem én találtam fel a zeneipart. Lemezeket adok ki és a saját dalaimat játszom, mint minden más énekes.”

„Semmi problémám nincs a Skid Row tagjainak bármelyikével”, válaszolta az eredeti Skid Row tagok viszonyát firtató kérdésre Sebastian. „Beszéltem Snake-kel és Robbal is, és nincs köztünk baj. A basszusgitárossal (Rachel Bolan, akinek Bach következetesen egyetlen interjúban sem mondja ki a nevét az utóbbi időkben – a szerk.) viszont már úgy tizenhat-tizenhét éve nem. Nem tudom, hogyan lehetséges, hogy valaki ennyire haragudjon a másikra tizenhét évvel ezelőtt történt dolgok miatt. Persze mindenki másmilyen. Ha én magam haragudtam is a basszusgitárosra tizenhét évvel ezelőtt, ma már nem is emlékszem, mi volt ennek az oka. Hadd ismételjem meg: tizenhét év. Az hosszú idő. Ha valaki megkérdezné egy pisztolyt a halántékomnak tartva, hogy miért haragszom a Skid Row basszusgitárosára, nem tudnám megmondani neki, mert tizenhét éve történt a dolog.”

Sebastiant megkérdezték nagy cimborái, a Pantera tagjai közötti negatív viszonyról is, ő azonban nem akart párhuzamokat vonni a Skid Row esetével. „Anélkül, hogy érzéketlennek akarnék tűnni, a Skid Row tagjai közül senki sem halt meg, és semmilyen tragédia nem sújtott minket. Szóval még csak össze sem hasonlítanám a két szituációt, mert azokkal a srácokkal tényleges tragédia történt. A mi tragédiánk eközben legfeljebb annyi volt, hogy a Subhuman Race-ből úgy kétmillió fogyott, és ez nem érte el a korábbi eredményeket. Szörnyű!”, nevetett az énekes. „Tényleg semmi igazán rossz nem történt velünk, amire visszaemlékezhetnék. És ismétlem: tizenhét évvel ezelőtti eseményekről beszélünk.”

Bach új DVD-je, az ABachalypse Now most jelent meg, és a Skid Row Johnny Solinger énekessel rögzített új EP-je is hamarosan érkezik.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 kamikaze 2013-04-15 13:46
A fene tudja melyiküknek van igaza, és ki a hunyó. De bármelyikük is volt anno a tapló, van értelme ennyi év után arcoskodni? Hacsak nem egyik a másik feleségét cserkészte be, de arra meg csak emlékezne!?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.