Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Küszöbön a klasszikus Skid Row felállás újjáalakulása?

Meglepő képet posztolt facebookos oldalán Sebastian Bach: a frissen készült fotón az énekes a Skid Row főnökével, Dave „The Snake” Sabóval pózol. A páros útjai 1996-ban váltak el, személyesen azóta nem is találkoztak. Bach egy sejtelmes mondattal utalt arra is, hogy a felek a jövőről is szót ejtettek.

„Íme az első közös fotó tizenhat éve Snake Sabóról és rólam”, írja Bach a képről. „Tudom, hogy sokan, akik látjátok, 1996 óta vártok arra, hogy végre eljussunk idáig. Végre alkalmunk nyílt kicsit együtt lógni először… nos, nagyon régóta. Beszélgettünk, nevettünk, és a végén össze is ölelkeztünk. Nagyszerű érzés volt ismét látni a régi barátomat. Nagyszerű volt Dave-vel eldumálgatni a múltról… És a jövőről”, zárja a bejegyzést az énekes egy smiley-val.

Noha Bach az utóbbi hónapokban elég sokszor utalt rá, hogy a Skid Row eredeti felállása komoly ajánlatokat kapott egy újjáalakulásra, a klasszikus leosztás hangszeres szekciójának máig együtt lévő három tagja, azaz Snake, Rachel Bolan basszer és Scotti Hill gitáros teljesen alaptalannak nevezte az énekes nyilatkozatait, nem is beszélve a jelenlegi frontemberről, Johnny Solingerről, aki szerint Bach feszültséget akart kelteni interjúival a mostani Skid Row-ban. Lehet, hogy eszerint mégsem csak Sebastian hatalmas szája járt? A Skid Row klasszikus felállása 1996-ban robbant szét, Rob Affuso dobos szintén nem tagja a mai gárdának, ellenben mindkét féllel baráti viszonyt ápol, vagyis rajta aligha múlik a reunion...

A Skid Row klasszikus Slave To The Grind lemezéről itt írtunk.

 

Hozzászólások 

 
+4 #1 TattooedAngel 2012-10-16 20:14
"Nagyszerű volt Dave-vel eldumálgatni a múltról… És a jövőről"

És persze sok-sok pénzről... Gyanítom, hogy ez a része volt a legizgalmasabb!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.