Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Két új dalt is közzétett az In Flames: „Ez a mostani lemez kicsit gitárorientáltabb és súlyosabb”

Két friss szerzeményt mutatott be az In Flames. A (This Is Our) House és az I Am Above a svédek márciusban érkező albumán kapnak majd helyet, amely az I, The Mask címet kapta.

1214inflames

Március 1-jén, I, The Mask címmel jelenteti meg új nagylemezét a svéd In Flames. A banda az Eleven Seven kiadónál hozza ki a 2016-os Battles folytatását, amelyen ismét új dobossal, Tanner Wayne-nel készítettek el Anders Fridénék. A mai napon a csapat mindjárt két dalt is közzétett róla. Az I Am Above-ból egy ideje már ismert egy rövid rész, de Anders szerint önmagában csak ez nem indokol semmiféle rajongói várakozást. „Örülök, hogy az embereknek tetszik a zene, de nem szeretem ezeket a dumákat, hogy most visszatértek, meg végre megint olyanok, mint régen", mondta a frontember a Rock 100.5 The KATT rádiónak. „Ilyenkor a végén mindig kijön a teljes lemez, amire aztán az a reakció, hogy na bazmeg, mégsem... Mi ugyanis sosem készítjük el kétszer ugyanazt az albumot, mindig előre tekintünk. Ettől függetlenül egyébként úgy gondolom, hogy ez a mostani lemez kicsit gitárorientáltabb és súlyosabb, de ezt a súlyosságot senki se vegye magától értetődőnek. Az érzésvilág másmilyen. Én mindenesetre nagyon elégedett vagyok, mert benne van minden, amiről a csapat szól: melodikus, agresszív, nagyszabású refrénekkel. Remélem, a közönségnek is tetszeni fog. Ha ismered az In Flamest mint zenekart, amilyen most, illetve amilyenek vagyunk már egy ideje, szerintem nem fogsz csalódni."

inflames_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Voices
02. I, The Mask
03. Call My Name
04. I Am Above
05. Follow Me
06. (This is Our) House
07. We Will Remember
08. In This Life
09. Burn
10. Deep Inside
11. All The Pain
12. Stay With Me

A (This Is Our) House és az I Am Above tehát máris meghallgatható.

 

Hozzászólások 

 
#5 bjorn 2018-12-14 15:58
Én a Jester Race óta követem őket és minden lemezük megvan fizikai formátumban. Kedvenceim a Jester-Whoracle-Colony hármas és a Subterranean EP. Az új éra lemezei közül pedig a Come Clarity, Sounds, és a Soundtrack.
Ha azt nézzük már a Claymentől teljesen másban utaznak mint a klasszikus göteborgi metal, de szerintem nagyon rossz lemezük még nem volt. Az előző picit gyengébb nálam, főleg a hangzás miatt, mint a korábbiak. A Siren Charms viszott tetszett. Más meg több az "ének" de a dallamvilág egészen hasonló mint a Claymantől mindig. Szerintem ez is ígéretes.
Idézet
 
 
#4 Ned Land 2018-12-14 15:04
98 óta hallgatom őket és csinálhatnak bármit, engem mindig megvesznek kilóra.
Idézet
 
 
#3 Verebélyi Gábor 2018-12-14 13:34
Sziasztok!
Joga van egy zenekarnak azt a zemét jatszani,amilye t csak akarnak. Szivuk joga akkorat valtani,amit sokunk gyomra mar nem vesz be. Rengeteg fiatalnak ez a mai az In Flames...

Van egy olyan gyanúm,hogy Ők sem ogazán tudják,mit akarnak...

Nekem a Whoracle/Clolony/Clayman mesterharmas jelenti az In Flames-et,ezzel a mostani modern katyvasszal nem igazan tudom felvenni a lépést. Nálam régóta nincsenek már a figyelem középpontjában, bár élőben a régindalok miatt még fogom nézni őket...

És azért ott van a Dark Tranquillity... \m/
Idézet
 
 
#2 Chris92 2018-12-14 11:49
Tejóég....én azt hiszem inkább megvárom az új Soilwork lemezt.
Idézet
 
 
#1 NOLA 2018-12-14 10:03
Bazzmeeg..., egyszeruen nem ertem ezt a bandát. Miért akar évek óta másnak látszani, mint ami...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.