Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Két héten belül ismét koncertezni kezd a Motörhead

0925mheadÁprilis 11-én elvileg visszatér a színpadra Lemmy és a Motörhead, akik nem futottak valami jó szériát az elmúlt egy év során a 68 éves frontember egészségügyi problémái miatt. Az amerikai koncertmenetrendet azonban máris átvariálták, és Európában is csak kevés bulijuk lesz idén.

Tavaly augusztus, a balul sikerült wackeni fellépés óta először áll majd színpadra április 11-én a Motörhead. A helyszín a Los Angeles-i Club Nokia lesz, és a koncertet több másik is követi majd az Egyesült Államok nyugati felén a hónapban, így fellépnek majd a nagynevű Coachella fesztiválon, illetve lesz önálló bulijuk Las Vegasban és San Franciscóban is. Viszont minden különösebb indoklás nélkül törölte a trió az április végére eső Welcome To Rockville fesztivált, illetve a májusi amerikai bulikat a Rock On The Range-en, a Carolina Rebellionön és a Rocklahomán, vagyis lehet, hogy Lemmy egyelőre még nem akar túl messzire merészkedni Los Angelestől… (De ezzel most csak okoskodva találgattunk egyet a semmibe, hiszen fogalmunk sincs, miért mondhatták le ezeket a bulikat, és ők sem indokolták meg hivatalosan a változtatásokat.)

Európában, az idei fesztiválszezonban csak kevés Motörhead koncertet tartanak majd: a nagyobb események közül Wacken és a With Full Force fix, illetve pár kisebb, önálló buli. A zenekar szeptember 22-26-tól saját luxushajós fesztiválon vesz majd részt Florida partjainál, ahol rajtuk kívül többek között a Megadeth, az Anthrax, Zakk Wylde, a Danko Jones és a Fireball Ministry is ott lesz.

A csapat nemrég bemutatta a Crying Shame dal hivatalos szöveges videóját. A szám a tavalyi Aftershock lemezen szerepelt. A zenekar Overkill lemezéről, amely a héten volt harmincöt éves, itt olvashatsz részletesen.

 

Hozzászólások 

 
+8 #1 Abracadabra 2014-03-30 11:44
Éppen mostanság gondoltam Lemmyre, hogy van az egészsége. :-)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.