Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Két év dalszerzés után hét hónap lemezfelvétel négy stúdióban

0923rofInto The Legend címmel érkezik januárban a Rhapsody Of Fire új albuma. Ez ugyebár az olasz szimfonikus heavy metalosok azon leágazása, amelyet Alex Staropoli billentyűs és Fabio Lione énekes vitt tovább.

„Két évnyi intenzív munka, zeneszerzés és hangszerelés, majd négy különböző stúdióban eltöltött hét hónap után a végére értünk ennek a hatalmas és ambíciózus projektnek", mondja Staropoli az új nagylemezről. „Jelenleg épp keverjük a dalokat, és több száz órányi felvételen rágjuk át magunkat, hogy a végén elkészüljön egy lemez, amelyen több mint 65 percnyi lélegzetelállító muzsika szerepel. Olyan albumot csinálunk, amely az ezt a bandát jellemző legjobb elemeket gyűjti össze és használja fel, méghozzá modern formában. Olyan zenei látképet szeretnénk alkotni, amelynek nincs párja napjaink heavy metal-színterén."

A Rhapsody Of Fire legutóbbi kiadványa From Chaos To Eternity címmel jelent meg 2013 végén.

 

Hozzászólások 

 
+6 #1 P 2015-09-23 10:49
Sajnos náluk hatványozottan él az, hogy az első lemezek jók voltak. Habár nagyon sokan már a stílust is égőnek találják, az első három lemeze a rhapsody-nak az bizony alapmű a stílusban. A többi meg gyakorlatilag elment mellettem, sehol egy értelmes refrén stb.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.