Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Két európai fesztiválbulit játszik a Kornnal Head

Két jövő nyári németországi koncerten is fellép a Kornnal a 2004-ben távozott eredeti gitáros, Brian „Head” Welch – jelentették be a jelenleg épp új lemezen dolgozó bakersfieldi nu metalosok. Egyelőre még csak a Rock Am Ring és Rock Im Park fesztekről van szó, de nem lepődnénk meg, ha csak valaminek a kezdetét látnánk…

Miután az utóbbi időszakban a korábbi merev elzárkózással szemben többször is nyitottnak nevezte magát az együttműködésre Brian „Head" Welch, a májusi Carolina Rebellion fesztivál közönsége már megtapasztalhatta, milyen is az, amikor ismét egy színpadon áll a Korn és egykori gitárosa. Head az 1994-es Korn debüt nyitódala és emblematikus slágere, a Blind erejéig csatlakozott korábbi zenésztársaihoz a fesztiválon. Most a dolognak folytatása is lesz, Head ugyanis két teljes koncertet is le fog játszani a Kornnal, méghozzá jövő június 7-én és 9-én, Nürburgringben és Nürnbergben, a Rock Am Ring és Rock Am Park fesztiválokon. Mindez azt jelenti, hogy egy fő híján a banda eredeti felállása áll majd a színpadon Németországban, hiszen David Silveria helyén már elég régóta Ray Luzier ül.

A felek egyelőre bővebben nem kommentálták a hírt a bejelentésen túl, vagyis nem tudni, hosszabb távon Head visszatérését akarják-e előkészíteni a két fellépéssel. Az mindenesetre biztos, hogy a Korn már tizenöt dalt írt a jövőre esedékes, gitárgazdagabbnak ígért következő albumra, Head új csapata, a Love And Death pedig november 20-án adja ki Between Here & Lost című debütáló albumát.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#2 Jesse 2012-11-09 22:48
Hát igazad legyen, szerintem egyébként a cikk írójának igaza lehet.. valaminek e kezdetét fogjuk hamarosan látni, előbb utóbb megtörhet a jég, én legalábbis remélem.
Idézet
 
 
+1 #1 revdav11 2012-11-09 21:34
Nap híre !
Remélem gatyába rázza végre a KoRnt, mert amit a lelépése óta csinál a banda egy kicsit szegényes...

+ a 20 éves turnájukra jöhetnének Mo.-ra is Headdel meg talán Silveriával is :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.