Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Blind erejéig ismét a Kornnal lépett fel Head

Az utóbbi idők engedékenyebb nyilatkozatait követően május 5-én este a színpadon is csatlakozott a Kornhoz Brian „Head" Welch gitáros, és együtt adta elő velük a klasszikus Blind dalt az első lemezről. Head hét éve nem játszott együtt korábbi társaival.

Miután az utóbbi hetekben-hónapokban a korábbi merev elzárkózással szemben többször is nyitottnak nevezte magát az együttműködésre Brian „Head" Welch, a Carolina Rebellion fesztivál közönsége igazán speciális élmény részese lehetett szombat este: a gitáros az 1994-es Korn debüt nyitódala és emblematikus slágere, a Blind erejéig csatlakozott korábbi zenésztársaihoz.

„Egy olyan szituációnak kellene előállnia, amikor mindannyian egyetértünk a dologban, és az egésznek valami igazi okának, konkrét, magasabbrendű céljának kellene lennie", válaszolta egy esetleges kornos visszatérését firtató kérdésre Head egy nemrég adott interjújában a Legendary Rock Interviewsnak. „Teljesen elégedett vagyok jelenleg a saját dolgaimmal, és a többiek is elfoglaltak a maguk ügyeivel. Nincsenek terveim az újjáalakulással kapcsolatban, de ha megfelelő indok lenne rá, és mind úgy éreznénk, hogy elérkezett hozzá az idő, biztosan nyitottan állnék a dologhoz."

Head 2005-ben, megtérését követően lépett ki a Kornból, a zenekar azóta sem állított a helyére teljes állásban gitárost, a koncerteken kisegítőkkel lépnek fel.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+4 #1 Jesse 2012-05-07 12:46
Tudtam.. tudtam hogy lazulnak a dolgok és eljön ez a nap is.. ilyen lenne a lottó találatom:)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.