Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kanadai énekest választott Jake E. Lee

Red Dragon Cartel néven fut majd Jake E. Lee új zenekara, ami Ozzy Osbourne egykori gitárosának japán gyökereire utal. A formáció ritmusszekciója már ismert, és az énekes személye is eldőlni látszik, ám utóbbiról Lee egyelőre csak annyit árult el, hogy a jelölt kanadai származású.

A Beggars & Thieves soraiból ismert Ronnie Mancuso basszerrel és Jonas Fairley dobossal indul majd neki a világnak Jake E. Lee, Ozzy Osbourne egykori gitárosa, méghozzá a Jake E. Lee's Red Dragon Cartel néven. Az énekesi poszt várományosa egy kanadai torok, akit egyelőre csak azért nem véglegesítettek a helyén, mert bizonyos logisztikai tényezőket le kell fixálni vele, mielőtt bejelentenék, kiről is van szó.

Jake-ék egyelőre cím nélküli új albumán már biztosan szerepelni fog Robin Zander (Cheap Trick), Paul Di'Anno és Maria Brink (In This Moment), de Jake további nagy neveket is ígér a dalokba. A producer Kevin Churko, Ozzy utolsó két albumának guruja volt, a zene pedig a fültanúk szerint sem Lee Ozzyval készített albumaira, sem kultikus későbbi saját csapatára, a Badlandsre nem hasonlít: hard rockról van szó, ami nemcsak frissebb megszólalású, hanem dallamosabb is az említetteknél.

A megjelenés még idén várható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.