Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Június elején érkezik az új Foo Fighters, bemutatták a Rescued című dalt

Június 2-án jelenik meg But Here We Are címmel a Foo Fighters új lemeze. A dobos személye továbbra sem ismert, de egy dal máris meghallgatható.

1108foo

Nyár elején, a Roswell/RCA gondozásában érkezik a Foo Fighters új lemeze, az első a sorban Taylor Hawkins dobos tragikus halála óta. Az albumról egyelőre nem tudni sokat, így például azt sem, ki játszotta fel a dalokat – azon sem lepődnénk meg, ha maga Dave Grohl ült volna a dobcucc mögött –, de az első dalt máris bemutatták róla Rescued címmel.

foofighters_cA dallista az alábbi lesz:

01. Rescued
02. Under You
03. Hearing Voices
04. But Here We Are
05. The Glass
06. Nothing At All
07. Show Me How
08. Beyond Me
09. The Teacher
10. Rest

További részletek hamarosan. A csapat év elején tette világossá, hogy mindenképpen továbbmennek. „Miközben elköszönünk a zenekar valaha volt legbonyolultabb és legtragikusabb évének, minduntalan emlékeznünk kell rá, mennyire hálásak vagyunk a hozzánk legközelebb állóknak és azon szeretteinknek, akik már nem lehetnek velünk – állt akkori közleményükben. – A Foo Fighters huszonhét éve alakult, hogy azt jelképezze: a zene gyógyító erővel bír, az élet pedig mindig megy tovább. Ebben a huszonhét évben a rajongóink egész világra kiterjedő közösséget hoztak létre, és megteremtettek egy elkötelezett támogatási rendszert, amely minket is nagyban segített abban, hogy együtt átvészeljük a legsötétebb időket. Itt osztozunk örömeinken és fájdalmainkon, reményeinken és félelmeinken, és együtt, a zene által bekapcsolódunk az élet kórusába. Taylor nélkül sosem váltunk volna azzá a zenekarrá, akik lettünk – és pontosan tudjuk, hogy Taylor nélkül innentől más zenekar leszünk. Azt is tudjuk, hogy ti, a rajongóink ugyanolyan sokat jelentettetek Taylornak, mint amennyit ő jelentett nektek, és amikor ismét találkozunk majd – méghozzá hamarosan –, lélekben ő is minden este ott lesz velünk."

 

Hozzászólások 

 
#1 Eugen 2023-04-20 11:01
Mindig megy a nagy ajnározás, hogy X vagy Y dobos játéka milyen egyedi, milyen feszes, milyen húzása van, milyen groove-os, stb., erre itt egy cikk, hogy talán Grohl dobol... :-(
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.