Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jövőre új albummal jelentkezik a Helloween

A Reigning Phoenix Music (RPM) kiadóhoz szerződött a Helloween. A zenekar Pumpkins United felállása 2025-ben ismét új nagylemezzel jelentkezik.

helloween_k2022_04

2021-ben jelent meg a Helloween legutóbbi, a zenekar nevét viselő albuma, amelyen az előző periódusban újjáéledt és világszerte nagy sikerrel turnézó Pumpkins United felállás zenélt. Michael Kiske és Andi Deris énekesek, Kai Hansen, Michael Weikath és Sascha Gerstner gitárosok, Markus Grosskopf basszer, illetve Dani Löble dobos továbbra sem állnak le: átigazoltak a Nuclear Blasttől a tavaly alapított RPM-hez, ahol jövőre máris megjelenik a következő sorlemez. „Sven Bogner és a kiadó csapata meggyőzött bennünket az ötleteikkel és a lelkesedésükkel – mondja az új szerződés kapcsán a zenekar. – Élik és imádják a metált, ami helyből összeköt bennünket. Alig várjuk a közös munkát!"

A Helloween nyáron kezdi meg a munkát a friss anyagon, további részletek remélhetőleg hamarosan.

 

Hozzászólások 

 
#2 ma 2024-02-17 19:23
A Dark Ride-ig bennük volt a kísérletezhetné k, onnantól szerintem csak jó, közepes vagy gyenge biztonsági játék amit csinálnak. A leggyengébb ezek közül szerintem az utolsó lemez. Szóval remélem, hogy mernek valami jobbat csinálni. Mondjuk kockáztatnak egy olyat, mintha a koncerteken a ráadásblokk a Mission Motherland/Giant/Warrior hármas lenne.
Idézet
 
 
#1 Csiba 2024-02-17 11:44
Már alig várom! Az előző lemez is 10/10 volt nálam. A skyfall pedig egy fantasztikus szerzemény volt/egy 13perces mini Wagner opera/
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.