Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jövő héten jön az új Meshuggah, bemutatták az I Am That Thirst című számot

Immutable címmel, április 1-jén jelenik meg a Meshuggah új nagylemeze, amelyről most az I Am That Thirst című dalt is meg lehet hallgatni. A csapat – elvileg – az idei FEZEN-en is ott lesz.

0128mesh

Utoljára 2016-ban adott ki új nagylemezt a Meshuggah, tavasszal azonban végre megérkezik a The Violent Sleep Of Reason folytatása. Az új album címe Immutable lesz, és az Atomic Fire kiadónál jön ki. A zenekar Rickard Bengtsson és Staffan Karlsson hangmérnökök segítségével öntötte végső formába az anyagot, a maszterelést pedig Vlado Meller (Metallica, Red Hot Chili Peppers, Rage Against The Machine, System Of A Down) végezte. „A cím tökéletesen mutatja, hol tartunk zenekarként – mondja Mårten Hagström. – Idősebbek vagyunk, legtöbben már ötven fölött járunk, és belenyugodtunk abba, kik vagyunk. Noha végig, folyamatosan kísérleteztünk, szerintem az első naptól fogva ugyanazok maradtunk: megváltoztathatatlan a megközelítésünk, hogy miért készítünk még mindig új lemezeket, hogy miért ilyen a megszólalásunk. Az emberiség szintén megváltoztathatatlan. Újból és újból ugyanazokat a hibákat követjük el. És mi is az állandóságot képviseljük. Csináljuk a dolgunkat, és nem változunk.”

meshuggah_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Broken Cog
02. The Abysmal Eye
03. Light The Shortening Fuse
04. Phantoms
05. Ligature Marks
06. God He Sees In Mirrors
07. They Move Below
08. Kaleidoscope
09. Black Cathedral
10. I Am That Thirst
11. The Faultless
12. Armies Of The Preposterous
13. Past Tense

A The Abysmal Eye és a Light The Shortening Fuse már ismert, most az I Am That Thirst is meghallgatható. A Meshuggah július 27-én a FEZEN-en is fellép, részletek és jegyinformációk itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 Narada42 2022-03-25 15:28
Inverz reakcióm van a Meshuggah-ra. Egyszerűen bármit adnak ki, az földöntúli boldogság, és ennyi. Várom a Bolondok Napját NAGYON.

De hogy a koncert napján a Gojira meg a Barbában játszik, tehát még esély sincs egy csúsztatott kombós-rohanós dupla estére, no azt NAGYON nehéz megemészteni... :((((
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.