Shock!

május 18.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jön az új Darkest Hour: „Masszív fejlődésre számítsatok”

0627dhAugusztus 4-én jön ki a Darkest Hour új lemeze. Az album címét egyelőre nem hozták nyilvánosságra, de a kiadó a Sumerian lesz, és jelentős perspektívaváltás várható tőle.

Taylor Larson producerrel rögzítette új nagylemezét Washington D.C. elsőszámú metalcore-alakulata, a Darkest Hour. „Amikor John Henryvel közösen, tizennyolc évvel ezelőtt megalapítottuk a zenekart, sosem gondoltuk volna, hogy ilyen messzire jutunk majd a hangzásunkkal", mondta még tavaly, az anyag készülő dalairól Michael Schleibaum gitáros. „2012 januárja óta dolgozunk ezeken a számokon, ami egyaránt jelentett fájdalmas és élvezetes feladatot, a végeredmény pedig tényleg transzcendens lett. John már a Taylorral készített demókon is karrierje legjobb teljesítményét nyújtotta, és Travis Orbin dobos, illetve Aaron Deal basszusgitáros bekapcsolódása a kreatív folyamatba szintén új fokozatokra juttatta el a dalainkat. Masszív fejlődésre számítsatok."

John Henry szerint Orbin csatlakozása alapvetően változtatta meg a banda gondolkodását. „Ha azt mondom, metamorfózist jelentett Travisszel írni, nem fogalmazok elég határozottan: a játékstílusa, a hatása beleette magát a banda lelkébe. A megközelítése új életet lehelt mind a dalszerzési folyamatunkba, mind a gondolkodásunkba. Friss fülekkel, új szemekkel közelített mind a produkcióhoz, mind a zenéhez."

A banda legutóbbi, hatodik nagylemeze The Human Romance címmel jött ki 2011 elején.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.