Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jóindulatú agydaganatot diagnosztizáltak Satyrnál

1006satyrKomoly rosszullét után nemrég kórházba került Sigurd Wongraven, azaz Satyr, a Satyricon főnöke. A 40 éves frontembernél azóta már a diagnózis is megszületett: agytumora van, amely szerencsére jóindulatú – de ha növekedni kezd, természetesen ez is életveszélyessé válhat.

„Nyolc nappal ezelőtt rettenetesen beteg lettem, és kórházba szállítottak", írta az Instagramon Satyr. „A vizsgálatok kimutatták, hogy van a fejemben valami, aminek nem ott van a helye. Most az a legvalószínűbb, hogy jóindulatú, és élhetek vele, ameddig nem kezd el növekedni. Kivenni elképesztően bonyolult lenne, és csak akkor lehetne végrehajtani a műtétet, ha már akkorára nőne, amikor élet-halál kérdésről beszélünk. Mindannyiunknak leosztják a lapokat, és most úgy esett, hogy nekem ez jutott. Rengetegen ennél sokkal rosszabb dolgokkal küzdenek, szóval nem sajnálom magam. Nagyszerű családom van és rengeteg barátom, ott va nekem a Satyricon, a Wongraven Wines cégem és világszerte az a rengeteg ember, aki figyelemmel kíséri és támogatja a tevékenységemet. A következő két hétben megpróbálom visszanyerni az erőmet, aztán megkísérlem továbbírni az új Satyricont, meg persze folytatni a munkát a boros projektjeimen."

A Satyricon korábban belengetett egy Nemesis Divina-emlékturnét 2016-ra. Remélhetőleg Satyr agytumora lehetővé teszi majd számukra a koncertezést. A zenekar legfrissebb kiadványa egy Live At The Opera című DVD volt idén tavasszal, de hamarosan egy feldolgozásalbummal is jelentkeznek.

 

Hozzászólások 

 
+2 #4 Lilith 2015-10-07 15:35
Mielőbbi gyógyulást!
Idézet
 
 
+3 #3 cápaidomár 2015-10-07 00:53
A hideg kirázott... Egy ismerősömnek felvágták miatta a koponyáját, de két héttel később már teljesen rendben volt.
Idézet
 
 
+8 #2 LF 2015-10-06 09:57
Kitartást, és mielőbbi gyógyulást!
Sajnos ismerem a szituációt.
Idézet
 
 
+9 #1 Sanctus 2015-10-06 06:49
Egy dolog, amikor a nagy öregekről megtudsz valami hasonlót - szomorú, de mélyen legbelül azért mindig számítasz rá - de ez egy fokkal durvább. Ha belegondolok, nem sokkal idősebb, mint én...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.