Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jesper Strömblad: januárban EP, áprilisban nagylemez

Január 29-én jelenik meg az earMUSIC gondozásában a The Resistance bemutatkozó EP-je. A név egyelőre még ismeretlenül hat, de a tagok névsora igen impozáns: itt zenél az In Flames korai korszakának gitárpárosa, Jesper Strömblad és Glenn Ljungström, az üvöltős pedig Marco Aro, aki két The Haunted lemezt is erősített énekfronton.

A The Resistance bemutatkozó minialbumának Rise From Treason a címe, és négy dal kerül fel majd rá. A kiadvány CD-n, korlátozott példányszámú bakeliten és digitális formátumban lát napvilágot, és a tervek szerint áprilisban követi a zenekar első teljes nagylemeze.

A dallista az alábbi:

01. My Fire
02. Face To Face
03. Rise From Treason
04. Slugger

A tavaly összehozott The Resistance-ben Jesper gitárpartnere az a Glenn Ljungström, aki az In Flames születésénél is ott bábáskodott, és egészen az 1997-es Whoracle albummal bezárólag játszott is a zenekarban. Glenn és Jesper a Dimension Zeróban is közösen zenélnek, igaz, a 2008-as He Who Shall Not Bleed óta nem adtak ki lemezt ebben a formációban. A The Resistance énekese Marco Aro, aki a Facedownból, a The Haunted 2000-es második nagylemezéről, illetve a hármas számú One Kill Wonderről lehet ismerős, a dobos pedig a Carnal Forge-ból és a Grave-ből ismert Chris Barkensjö. A banda basszere – egyelőre csak session jelleggel – Claudio Oyarzo.

A Slugger szöveges videója alább megtekinthető, de a dalt le is lehet tölteni a zenekar Facebook oldaláról, természetesen ingyen és bérmentve. Egy, az EP-re fel nem kerülő dal Eye For An Eye címmel innen kapható le szintén ingyen, mindössze egy regisztráció ellenében.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.