Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Januártól új albumon dolgozik a Pepperrel kiegészült C.O.C.

0903cocHetek kérdése, hogy elkezdjen dolgozni új nagylemezén a Corrosion Of Conformity legsikeresebb felállása. Pepper Keenan énekes/gitáros, Woody Weatherman gitáros, Mike Dean basszer és Reed Mullin dobos tavasztól koncertezni is fog.

„Most beszéltem a napokban Pepperrel, és akad pár riffünk a közös korszakunkból, amiket sosem használtunk fel a C.O.C.-ben, és ő sem használt fel a Downban”, mondta Mullin az INDY Weeknek. „Azt mondta: haver, találtam pár kazettát, emlékszel rájuk? Még John Custerrel vettük fel őket a Jagben… Szóval most rábukkant egy nagy halom riffre New Orleansben, amiket szerintem régebben valahová elpakolhatott. És egy csomóra ezek közül én is emlékszem.”

Mint ebből máris kitalálható, a zenekar klasszikus felállása hamarosan tényleg nekiáll egy új lemeznek, ám mielőtt ez kijönne, még koncertezni is szeretnének. „Szerintem az első négyesben adott bulijaink márciusban lesznek, előtte pedig az új albumon dolgozunk majd. Woodynak áprilisban gyermeke születik, szóval akkor majd kiveszünk egy kis szabadságot, de utána megint nekiindulunk koncertezni Pepperrel. Akkor nekik is lesz egy kis szünetük a Downnal, és mivel a Downnal rengeteg pénzt keres, akkor kell megcsípnünk, amikor lehetőségünk adódik erre. De ő is nagyon várja, mi meg aztán pláne… Jó sok idő telt már el azóta, hogy utoljára együtt játszottunk, én szerintem konkrétan 2000 körül zenéltem vele legutóbb. Jó, volt egy-két fellépés fesztiválokon, itt-ott, de turnézni nagyon rég nem turnéztunk így négyen. Szóval állati jó lesz.”

Reed szerint a banda az első újjáalakuló koncerteken még aligha játszik majd új dalokat, hiszen ők is tudják, hogy a közönség a Deliverance-től a 2005-ös, már Mullin nélkül rögzített In The Arms Of Godig terjedő időszak dalait szeretné elsősorban hallani, így a műsor gerincét ezek képezik majd. „Ezekhez talán az év folyamán, később pár új nóta is csapódik majd. És remélhetőleg év végére kihozzuk az új lemezt is. Szerintem ez tartható, ha januárban elkezdünk dolgozni. Ahogy említettem, akkor kell kihasználnunk Pepper szabadidejét, amikor van neki… Nagyon jó, hogy benne van ebben, hiszen minden New Orleanshez köti: van egy kislánya meg egy kocsmája is, szóval annyira nem vágyik a folyamatos turnézásra.”

A C.O.C. ismét trióként adott ki lemezt júniusban IX címmel, de jó eséllyel ez volt az utolsó anyag ebben a leosztásban.

 

Hozzászólások 

 
+4 #4 shmonsta 2014-12-18 22:28
Nyilván kíváncsiak vagyunk rá. Csak félek, hogy sokaknak túlzóak lesznek az elvárásai.
Idézet
 
 
+1 #3 silverfuture 2014-12-18 18:54
Jójó ez a triós felállás meg minden, de én szeretem Pepper bátyó hangját meg a játékát szóval kiváncsi vagyok mi lesz ebből :-)
Idézet
 
 
+7 #2 shmonsta 2014-12-18 16:32
Nem gondolnám, hogy a IX az utolsó anyag a trió felállással. Nem hiszem, hogy Pepper eztán rendszeresen időt tudna szánni a C.O.C.-re. Arra meg nem is akarok gondolni, hogy ez lesz az utolsó album. Túl jók lettek ezek a triós anyagok ahhoz.
Idézet
 
 
#1 hetfield 2014-12-18 15:53
A zenekar klasszikus felállása szerintem a 3 tag Pepper nélkül.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.