Shock!

július 26.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Januárban érkezik az új Accept, bemutatták az első előzetes számot

The Undertaker címmel új dalt mutatott be az Accept. A hattagú új felállás debütálását jelentő szám a zenekar hamarosan megjelenő lemezén is szerepelni fog.

1003accept

Új dalt mutatott be az Accept, akik ismét Andy Sneappel rögzítették új nagylemezüket Nashville-ben az elmúlt hónapokban. A 2017-es The Rise Of Chaos folytatásának címe Too Mean To Die lesz, és 2021. január 15-én kerül majd a boltokba a Nuclear Blast gondozásában. A borítót akkor hozza nyilvánosságra a csapat, ha a The Undertaker átlépi a Spotify-on a félmilliós lejátszást.

Ebben a dalban hallható először a háromgitáros friss felállás, amelynek legfrissebb igazolása a tavaly csatlakozott Philip Shouse gitáros, akivel korábban, a szimfonikus turnén már dolgoztak együtt a veterán metálosok. Shouse eredetileg csak pár novemberi észak-amerikai bulin ugrott volna be Uwe Lulis helyére, aki egy régebbi motorbaleset nyomán szükséges műtétek miatt nem tudta vállalni a koncerteket. A zenekar tagjaiban azonban megfogant az ötlet, hogy akár állandó jelleggel is bővíthetnék vele a felállást, az elhatározást pedig tett követte. Az alabamai illetőségű Shouse azelőtt többek között Gene Simmons szólóbandájában bukkant fel.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.