Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jake „megfontolná”, hogy visszatérjen-e Ozzyhoz

0120ozzyjakeNem zörög a haraszt – gondolhatja az ember, ha friss interjúkat olvas Jake E. Lee-vel, aki mostanában ugyan Red Dragon Cartel nevű új csapata kapcsán nyilatkozgat mindenfelé, ám nem először vetődik fel annak gondolata, hogy visszatérne-e Ozzy Osbourne mellé. Ha mindehhez hozzávesszük, hogy évekkel ezelőtt Sharon Osbourne Jake bevallása szerint is vissza akarta hívni, kijelenthetjük: ennél nagyobb csodákat is láttunk már…

„Nem, nem hinném”, válaszolta Jake a Metalshrine kérdésére, amikor elméleti szinten arról faggatták, visszamenne-e Ozzy mellé, ha fél év múlva kapna egy hívást Sharon Osbourne-tól egy turnéra. „Négy évig dolgoztam vele, nagyszerű időszak volt az az életemben. Játszhattam az első Rock In Rión, ahol 500 ezer ember előtt léptünk fel, és a US Festivalon is, amin 300 ezer néző vett részt. Bejártam az egész világot. Óriási idők voltak, de ez már a múlt. Ha visszamennék Ozzyhoz, az olyasmi lenne, mintha újra akarnám élni a régi dicsőséges napokat, és nem érzem úgy, hogy ezt kellene tennem… Zeneileg arra szeretnék haladni, amelyik irányt én érzem helyesnek. Visszalépés lenne ez az egész, kivéve, ha készíteni akarnának egy új lemezt, és… hmmm… Na, azon elgondolkodnék! Hogy válaszoljak a kérdésre, természetesen megfontolnám a lehetőséget, hiszen a pénz nyilván jól jönne, noha semmiféle zenei döntésemet nem az anyagiak határozták meg. Ellenkező esetben áruba bocsátanám az egyetlen dolgot, amit hozzá tudok tenni a világhoz... Szóval csak pénzért nem vállalnám, de ha az ember tisztességesen végezheti közben a dolgát, természetesen nem vagyok a lóvé ellen. Szeretem a pénzt, hiszen azon vehetsz meg egy csomó mindent. Vagyis elgondolkodnék a dolgon, de nem hinném, hogy valaha is megtörténne a dolog, mert aligha tudnánk művészileg ismét egy hullámhosszra kerülni.”

Az Ozzy Bark At The Moon és The Ultimate Sin lemezeiről, illetve a Badlands albumairól ismert Jake új csapata, a Red Dragon Cartel Kevin Churko által producerelt bemutatkozó lemeze január 28-án jön ki a Frontiersnél. A zenekar május 5-én Budapesten, az A38 Hajón koncertezik. Jake-ék természetesen Ozzy és Badlands örökzöldeket is nyomnak a bulikon.

 

Hozzászólások 

 
+7 #5 Levike 2014-01-21 09:18
Nem mindegy ? Nagyon bírom a vele készült lemezeket és a Badlands is nagy kedvencem.
Ozzynak pedig ő és Randy voltak a legjobb gitárosai, bár kétségtelen tény, hogy Zakk is isten császár, de vele már a "késői" klasszikusok készültek.
Idézet
 
 
+2 #4 zebraman 2014-01-21 07:32
Ozzy is mondta, hogy Jake azért nem nagyon van reflektorfénybe n, mert nem játszik bárkivel. De bakker, ahogy elnéztem az új zenekarát, háááát...különösen azokat a bizonyos koncertfelvétel eket, amiken a részeg énekesével próbál zenélni, inkább dolgozzon "elnyomás" alatt Ozzy-val, Sharon távvezérlése alatt.
Idézet
 
 
+2 #3 Wild92 2014-01-20 23:10
Amit Ozzynál megkeresett, az idáig kihúzta.. azért nem nagyon csinált semmit 1990és2010között.
Idézet
 
 
#2 Khold 2014-01-20 18:24
Nekem is ez jutott eszembe. Mondjuk ennyi erővel Britneyhez is csatlakozhatna.
Idézet
 
 
+3 #1 Neondreamer 2014-01-20 15:31
3 szóban: elfogyott a lé.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.