Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jake E. Lee’s Red Dragon Cartel: január végén itt az album!

1108jakeJanuár 28-án jelenik meg a Frontiers gondozásában Ozzy Osbourne egykori gitárosa, Jake E. Lee régóta várt friss nagylemeze. Az album címe megegyezik a zenész új csapatának nevével, azaz Jake E. Lee's Red Dragon Cartel lesz.

Jake és társai, azaz Darren Smith énekes (ex-Harem Scarem), Ronnie Mancuso basszer (Beggars & Thieves) és Jonas Fairley (Black Betty) dobos Las Vegasban, Kevin Churko The Hideout nevű stúdiójában vették fel az első albumot, a produceri feladatokat Lee és Mancuso (utóbbi R. Bernard Mann néven), de a keverésben és a maszterelésben a műanyag metalhangzások nagymestere is segítségükre volt. A lemezen olyan vendégénekesek is felbukkannak Smith mellett, mint Robin Zander a Cheap Trickből, Paul Di'Anno (ex-Iron Maiden) és Maria Brink (In This Moment), a basszer-frakciót Rex Brown (ex-Pantera) és Scott Reeder (ex-Kyuss) erősíti, és a Five Finger Death Punch dobosát, Jeremy Spencert is meghívták egy kis cameóra.

A lemezre többek között olyan dalok kerülnek fel, mint a Feeder vagy a Deceived, de élőben a csapat Lee múltjából is válogat, így többek között Ozzy klasszikusok (Bark At The Moon, Shot In The Dark) és Badlands témák (High Wire, Dreams In The Dark) is előkerülnek. A saját zene a fültanúk szerint ugyanakkor egyikre sem hasonlít: hard rockról van szó, ami nemcsak frissebb megszólalású, hanem dallamosabb is az említetteknél.

 

Hozzászólások 

 
#1 Nűnű 2013-11-09 14:22
Én nagyon szeretem a vele készült Ozzy lemezeket.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.