Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ivan Moody nélkül fejezi be aktuális arénaturnéját a Five Finger Death Punch

Mint arról mi is beszámoltunk, ismét nem kerek valami Ivan Moodyval, a Five Finger Death Punch frontemberéről, és az énekesnek végül ott is kellett hagynia az aktuális amerikai arénaturnét. A zenekar Phil Labontével, az All That Remains énekesével fejezi be a koncerteket.

0519ffdpb

Miután múlt hétvégén zavaros dolgokat beszélt a színpadon Worcesterben, és az egész világ láthatta, hogy rehabok ide vagy oda, még mindig nincs nála rendben minden, ott kellett hagynia a Five Finger Death Punch, a Shinedown, a Sixx: A.M. és az As Lions közös turnéját Ivan Moodynak. Mindez azt jelenti, hogy a december 10-ig hátralévő állomásokon az All That Remains énekese, Ivan közeli barátja, Phil Labonte áll majd a mikrofon mögött, aki hasonló jelleggel a Killswitch Engage-nél is segédkezett már. „Ivan a testvérünk, így teljes szívvel támogatjuk abban, hogy magával törődjön, így olyan hamar épülhet fel, amennyire csak lehet”, mondja Zoltan Bathory gitáros, a Death Punch főnöke. „Természetesen szóba került, hogy lemondjuk a hátralévő koncerteket, de a turnén szereplő többi zenekar olyannyira támogatott bennünket, hogy úgy döntöttünk: inkább továbbmegyünk, és minden este megadjuk a rajongóknak, amire várnak tőlünk.”

Moody jelenlegi problémáinak pontos mibenléte nem ismert, de az énekes eleve balhés, hányattatott múlttal rendelkezik, és mentális nehézségei mellett komoly küzdelmeket folytatott a drogokkal és az alkohollal is az elmúlt években.

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 Codename333 2016-12-02 19:18
nah kb erre célozgattam az előző cikk alatt......annyit módosítanék az álláspontomon h vegyenek fle egy igazi énekest moody-t meg tartsák emg indokolatlan show elemként.....
Idézet
 
 
+22 #1 ddrum77 2016-12-02 11:05
majd más hadonászik a baseball-ütővel, meg lengeti a zászlót
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.