Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Itt az első Times Of Grace videoklip

Nyilvánosságra került a Times Of Grace projekt első teljes videoklipje, a Strength In Numbers. A formációban a Killswitch Engage kattant gitáros lángelméje, Adam Dutkiewicz és a banda korábbi énekese, Jesse David Leach egyesítette erőit. A The Hymn Of A Broken Man címet kapott album január 18-án jelenik meg a Roadrunnernél.

Adam D. és Jesse Leach először dolgoznak együtt a Killswitch Engage klasszikus 2002-es Alive Or Just Breathing albuma óta. Leach az évtized egyik legmeghatározóbb amerikai metal albuma, a metalcore vonal egyik legfontosabb alapvetése után közvetlenül kilépett a KSE-ből, a zenekar már utódjával, Howard Jonesszal indult el a komolyabb sikerek felé vezető úton. Jesse azóta a Seemlessben és a The Empire Shall Fallban rezegtette óriási hangszálait, idén nyáron azonban ismét összeállt régi kollégájával egy album erejéig.

A felek ugyanakkor óva intenek attól, hogy bárki is második Alive Or Just Breathinget várjon tőlük. „Totálisan újszerű élmény volt dolgozni ezen a lemezen. A dalok életem legbonyolultabb időszakainak egyikét, az utolsó három és fél évemet dokumentálják: rengeteg belső küzdelmen mentem át, és egyedül ezekben a dalokban találtam megnyugvást", mondta az albumról Adam Dutkiewicz.

„Egész életemben egy olyan lemezt akartam írni, ami úgy mezteleníti le a lelkemet, mint ez", csatlakozott társához Jesse is. „Adam és köztem igazi spirituális kapcsolat szövődött, miközben dolgoztunk rajta, és tudom, hogy ez az előadásmódból és a zenéből is lejön: vér, izzadság és könny mossa át az egészet. Néha tényleg fájdalmasan őszinte... Ez az album a mi katarzisunk."

A január 18-án esedékes The Hymn Of A Broken Manre a következő dalok kerülnek majd fel:

01. Strength In Numbers
02. Fight For Life
03. Willing
04. Where The Spirit Leads Me
05. Until The End Of Days
06. Live In Love
07. In The Arms Of Mercy
08. Hymn Of A Broken Man
09. The Forgotten One
10. Hope Remains
11. The End Of Eternity
12. Worlds Apart
13. Fall From Grace

És íme a videoklip. Akármit is mondanak Adamék, nehéz nem emlegetni a Killswitchet...

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.