Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét színpadon állt Brian Johnson

0515brianrobertpaulVisszatért a színpadra vasárnap Oxfordban Brian Johnson. Az AC/DC-ből meglehetősen méltatlanul eltávolított énekes Robert Planttal közösen lépett fel vendégként Paul Rodgersszel.

Illusztris vendégeket üdvözölt május 14-én este az oxfordi New Theatre-ben Paul Rodgers: a Free és a Bad Company, illetve időlegesen az újkori Queen volt énekeséhez Robert Plant és Brian Johnson is csatlakozott Barrett Strong dala, a Money (That’s What I Want) feldolgozásának erejéig. Brian Johnson tavaly tavasz óta most először állt színpadon, mióta orvosai azt mondták neki: a teljes hallásvesztést kockáztatja, ha élő fellépéseket vállal. Mint emlékezetes, az énekes ezután igen kurtán-furcsán kikerült az AC/DC-ből, akik aztán W. Axl Rose-zal nyomták le a turné hátralévő európai és észak-amerikai állomásait.

Az idén októberben 70. születésnapját ünneplő Johnson azóta fülspecialistákkal és különböző hallásjavító eszközök fejlesztőivel dolgozik a megoldáson: volt, aki már tavaly azt ígérte neki, hogy akár már fél év után színpadra állhat majd. A jelek szerint az idő most érkezett el, bár egyelőre nem tudni, lesz-e a dolognak komolyabb szintű folytatása is. Egy meglehetősen pocsék minőségű videót mindenesetre máris meg lehet nézni a fellépésről.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.