Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ismét össze fogunk állni, de fogalmam sincs, mikor”

Még a Disturbed tagjai sem tudják, 2015 lesz-e az év, amikor visszatérnek a színtérre, David Draiman énekes azonban egy friss twitteres posztban leszögezte: a zenekar továbbra sem szándékozik magát örökre jegelni.

„Oké… Egy: a Disturbed ismét össze fog állni… valamikor. Kettő: fogalmam sincs, mikor. Három: ugyanígy fogalmam sincs a Device-ról sem. Oooh wa ah ah ah!”, írta egy tweetben a napokban Draiman, amikor rajongói kérdésekre válaszolgatott, és nagyjából ugyanezt mondta a kérdésről legutóbb a The Pulse Of Radiónak is. „A Disturbed ismét össze fog állni, amikor elérkezettnek látjuk ehhez az időt”, fogalmazott a frontember. „Amikor úgy érezzük, minden megfelelő hozzá, a Device is lefutotta a saját köreit, fejben is mindenki ott van, megint inspiráltak vagyunk, készen állunk visszatérni a dologhoz, újból bennünk van a viszketés, méghozzá keményen, meg fog történni a dolog.”

Arról persze mit sem tudni, hogy Draiman szólóprojektje, az egyébként egy elég sikeres lemezt kiadott Device lefutotta-e már az említett köröket, hiszen a csapatról nem igazán lehetett hallani azóta, hogy 2013 második felében lemondták európai turnéjukat az Avenged Sevenfold és a Five Finger Death Punch társaságában. Ebben persze jelentős szerepet játszott David gyermekének születése is.

A 21. század egyik legsikeresebb rock/metal-formációjának számító Disturbed utoljára 2010-ben jelentetett meg teljesen friss dalokat az Asylum nagylemezen.

 

Hozzászólások 

 
#4 cápaidomár 2015-01-04 14:32
Idézet - Dead again:
Idézet:
Én egyáltalán nem bánnám, ha soha többé nem hallanánk róluk.


Na látod, ezzel én is így vagyok.


Én is. Nem fogok hamut szórni a fejemre azt hiszem...
Idézet
 
 
-2 #3 Edu 2015-01-03 20:36
Én örülnék ha visszatérnének mert nagyon jó zenéket csináltak és az albumjaikra sem lehet szerintem panaszkodni ;D. Remélem ha újra összeállnak akkor készítenek még olyan színvonalas lemezeket mint az Indestructible vagy esetleg annál is jobbakat. Köszönöm, hogy megírtátok mert így legalább van még egy dolog amire 2015-ben számíthatok.
Idézet
 
 
+5 #2 Dead again 2015-01-03 17:43
Idézet:
Én egyáltalán nem bánnám, ha soha többé nem hallanánk róluk.


Na látod, ezzel én is így vagyok.
Idézet
 
 
+6 #1 BSND 2015-01-03 12:34
Én egyáltalán nem bánnám, ha soha többé nem hallanánk róluk.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.