Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét koncertezni kezd a Faith No More

Habár a sikeres visszatérő turné után tavaly a Faith No More ismét inaktívvá vált, még sincs vége a '90-es évek egyik legfontosabb rockbandájának: Mike Pattonék november 14-én már egészen biztosan fellépnek egy brazíliai fesztiválon. A csapat tavaly decemberben, a chilei Santiagóban játszotta utolsó koncertjét.

A Faith No More november 14-én a SWU Music And Arts Festivalon lép fel a brazíliai Paulíniában – jelentették be a fesztivál szervezői. A több mint tíz évnyi szünet után 2009-ben újjáéledt zenekar egyelőre nem kommentálta a hírt, de Billy Gould basszusgitáros már a tavalyi turnézáró santiagói koncert kapcsán sem zárta ki a folytatást valahol, valamikor. „Személy szerint nem tudom elképzelni, hogy ne adjunk több koncertet", mondta akkor Billy. „Miért fejeznénk be végleg? Megcsináltuk ezt a turnét, elértük a célunkat, mindannyian jól éreztük magunkat. Száz százalékig teljesültek a várakozásaim, még az általam előzetesen elképzelt legjobb forgatókönyvnél is sokkal jobban sült el a dolog."

Az 1998-ban feloszlott Faith No More 2009 júniusában adta első reunion koncertjét a londoni Brixton Academyn, majd a következő tizennyolc hónapban számos nagysikerű bulit játszottak a világ minden táján, így például az azévi budapesti Szigeten is. Az őszi brazíliai fesztivál első napján a Black Eyed Peas, a második napon Peter Gabriel lesz a headliner, Mike Pattonék a záró napon játszanak főattrakcióként az SWU-n. A Faith No More előtt a Megadeth és a Sonic Youth lép színpadra.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 M 2011-07-21 16:47
magyar koncertet!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.