Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét Dominique Leurquinnel dolgozik Turilli Rhapsodyja

1214rhapsVisszatért a Luca Turilli's Rhapsody soraiba Dominique Leurquin gitáros, aki tavaly távozott a bandából, miután otthon sikerült elszenvednie egy elég csúnya munkabalesetet. A zenekar hamarosan megkezdi a munkát a második albumon.

Készen áll a visszatérésre a Luca Turilli-féle Rhapsodyba Dominique Leurquin, aki tavaly egy körfűrésszel vágta meg magát otthonában, és olyan súlyosan megsérült, hogy még a zenekarból is ki kellett lépnie. A gitáros augusztus 15-én áll majd ismét a színpadon a bandával, méghozzá a csehországi Hodoninban, ahol egy helyi metal fesztivál headlinereként lépnek fel. Egyelőre nem tudni, hogy addig esetleg játszanak-e majd máshol is Turilliék, de az már biztos, hogy a zenekar hamarosan megkezdi a munkát a második nagylemezen. A felvételek a németországi Kemptenben folynak majd Sebastian Röder vezérletével, a Prometheus: Symphonia Ignis Divinus című album pedig valamikor 2014-ben jelenik meg a Nuclear Blastnél. „Ez a lemez mindnyájunk számára nagyon fontos, és azzal az ambíciózus céllal készül, hogy minden idők egyik legepikusabb és legfilmszerűbb élményét nyújtó albumát készítsük el", mondja az anyagról a zenekar.

Turilli egyébként saját bevallása szerint a szokásos módszerrel írja a zenét, ám az például érdekes, hogy a munkafolyamatokban egy neves amerikai stúdiós szakember, Allen Morgan (U2, Nine Inch Nails, Taylor Swift), illetve egy cseh zeneszerző/karmester, Petr Pololanik is részt vesz majd.

 

Hozzászólások 

 
#1 kéjsóvár bohóc 2013-12-14 12:27
Akkor hamarosan sárkány invázió lesz! D)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.