Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét az Appetite-korszakos logó virít a Guns N’ Roses honlapján

1227gnrMinden eddiginél erőteljesebb utalás lehet a Guns N’ Roses régi felállásának újjáalakulására, hogy december 26-án, minden különösebb előzmény vagy pláne kommentár nélkül ismét a zenekar klasszikus, 1987-es logója került ki a hivatalos honlapra. A nagy bejelentést január 5-ére várja az amerikai rocksajtó.

Ugyan december elején már meglebegtették, hogy a jövő évi Reading fesztiválra harangozhatják be a Guns N’ Roses klasszikus felállásának újjáalakulását, ez végül nem bizonyult igaznak, így most január 5-ét várja körömrágva a tengerentúli rockmédia. Ezen a napon jelentik be ugyanis az egyik legrangosabb amerikai fesztivál, a kaliforniai Coachella első fellépőit, és hetek óta mennek a pletykák arról, hogy a W. Axl Rose és Slash kibékülése után ismét újjáéledő régi Guns mindenképpen játszani akar a rendezvényen. A zenekar ezzel állítólag nem kicsit bosszantotta fel az amerikai Live Nationt, az AEG-t és a Ticketmastert is, ezek a cégek ugyanis szívük szerint már hetekkel ezelőtt bejelentették volna a szintén előkészítés alatt álló önálló koncertsorozatot, és kitolták volna a jegyeket a karácsonyi piacra – így viszont meg kell várniuk a Coachella bejelentését.

Azt persze nem tudjuk, tényleg bejelentik-e a Guns N’ Rosest a Coachellára, viszont ismét csak azt mondhatjuk: valami garantáltan készülődik a banda környékén, ugyanis december 26-án váratlanul ismét kikerült a honlapjukra a korai korszak logója, egészen pontosan az, amit a ’80-as évek második felében a legklasszikusabb felállás használt az Appetite For Destruction és GN’R Lies albumok idején. Mindez akár azt is jelentheti, hogy a csapat nem az utóbbi hetekben elég sokszor rebesgetett, W. Axl Rose / Slash / Duff McKagan / Dizzy Reed / Richard Fortus / Frank Ferrer összeállítású, régi-új mutáns leosztásban lépne színpadra, és nem is a '90-es évek elején aktív Guns, hanem a legnépszerűbb, leglegendásabb ötös Izzy Stradlinnel és Steven Adlerrel.

De mivel a Guns N’ Rosesról van szó, természetesen az is lehet, hogy nem…

 

Hozzászólások 

 
+7 #8 Jézus 2015-12-28 10:15
Szerintem azért várnak ennyire a bejelentésekkel , mert egyelőre nem találták meg a megfelelő színpadot, ami megbírja Axlt.
Idézet
 
 
+9 #7 2015-12-27 22:41
Amikor "átklikkeltem" a honlapra... BESZ..RÁS !!!
Ezek megcsinálják !!!

RnfR !!! :)))))))))))))) )
Idézet
 
 
+7 #6 queensryche999 2015-12-27 20:42
A helyzet az, hogy Izzy-vel maga lenne a csoda... és ez most nem kincstári pesszimizmus, pusztán realitás. (Persze bármi lehet, fogalmam sincs mi van mostanában vele. Én leszek a legboldogabb, ha ő is képbe kerül). Már akkor is tapsikolnék, ha Adler, vagy Matt ott lenne Duff, Slash, Dizzy és a Vörösmókus mellett. Hallani sem akarok a Gilby utáni line up-ról reunion címszóval fellépni. Akkor sem, ha "csak" dobos. Adler és/vagy Matt. Nincs más alternatíva. A reunion ugyanis nem csak Slash és a W.A.R. összeborulását jelenti az én szótáramban és ezzel szerintem vagyunk így még pár millióan. Izzy távolmaradása benne van a pakliban, de Adler-t, vagy Matt-et kihagyni komoly vétek lenne. A koncert sem lenne így vonzó számomra.
Idézet
 
 
-4 #5 James Smith 2015-12-27 20:38
Axl nem tud énekelni. Csak balhézni állandóan...
Idézet
 
 
+4 #4 samu 2015-12-27 19:48
nem tartom túl valószínűnek, hogy az első két lemezes felállás állna újra össze. de ettől függetlenül én is örülnék neki.
Idézet
 
 
+12 #3 shmonsta 2015-12-27 17:41
"Mindez akár azt is jelentheti, hogy"... ...ötödikéig még legalább három Gunsos cikket lehoz minden rockmagazin, aztán majd jól nem történik semmi.
Idézet
 
 
+4 #2 a75 2015-12-27 17:09
Akkor most 5.-éig se éjjelem se nappalom úgy izgulok.
Ha tényleg a legendás felállás lesz Izzyvel az már valóban király dolog lenne.
Úú, csak abban reménykedem eljutnak erre felé is...
De most komolyan hiába károgtok, hogy Axl nem tud énekelni (meg egy pöcs, Lars őőő akarom mondani Steven Adler nem tud dobolni, Slash meg gitározni, meg amúgy is túlérétkelt, ez akkor is nagy dolog lenne.
Idézet
 
 
+11 #1 P.R. 2015-12-27 11:29
Az utolsó mondat nagyon tetszik!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.