Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Iommi már két új dalt is írt a diagnózis óta

Tony Iommi már két új Black Sabbath dalt is írt azóta, hogy diagnosztizálták volna nála a limfómát – mondja Geezer Butler, a zenekar basszusgitárosa. A Sabbath csütörtöktől Angliában dolgozik az őszre várható új nagylemezen.

„Ma ismét beizzítottuk a motort, és Tony otthoni stúdiójában dolgozunk", írta honlapján január 19-én Geezer Butler. „Tony elég messze áll attól, hogy a padlón legyen vagy depresszióba essen a limfóma-diagnózisa miatt: már két új dal zenéjét is megírta azóta, és mindkettővel alaposan seggberúgott minket. Nagyszerű érzés hallani, amint megint facsarja azokat a riffeket, ezzel is csillapítva a betegségét. Több kell ennél ahhoz, hogy Tonyt megállítsák. Alig várom, hogy mindenki hallja, miken dolgozunk, mert mi nagyon élvezzük!" Geezer emellett megköszönte a rajongóknak a rengeteg üzenetet is, amit Iomminak küldtek az elmúlt időszakban.

Tony betegsége ellenére a Black Sabbath táborából rendre cáfolják azokat a pletykákat, amelyek szerint a banda lemondaná a májusi-júniusi európai koncerteket a gitáros kezelései miatt. Mindössze egy fellépés marad el Iommi limfómája okán: áprilisban a Sabbath elvileg a kaliforniai Coachella fesztiválon játszott volna, de ezt a koncertet végül még azelőtt lemondták, hogy a szervezők hivatalosan meghirdették volna.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.