Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Iommi: „Ha Bill Ward felhívna minket holnap...”

Ozzy Osbourne és Tony Iommi a The Timesnak ismét megerősítették: az ajtó továbbra is nyitva áll Bill Ward előtt, amennyiben a dobos úgy dönt, hogy mégis csatlakozni akar a Black Sabbath legénységéhez. A banda egyik korábbi torka, Tony Martin értetlenségét fejezte ki a történtek miatt.

„Nem volt súrlódás, nem volt vita", mondta Ozzy a lapban. „Az ajtó pedig nem zárult be. Azt viszont nem tudom, ki tudunk-e találni valamit, ahogy halad előre az idő." Tony Iommi mindehhez hozzátette: nem személyes ügyről van szó. „Ha felhívna minket holnap, ahogy eddig nem tette, de ha mégis..." Június elején az NME-nek szintén hasonlóan nyilatkoztak. „Mindent megpróbáltunk Bill-lel, de mégsem jött össze a dolog. A mi jogászaink alkudoznak az ő jogászaival... Teljesen nonszensz az egész. Mi konkrétan semmit sem tudtunk meg egyenesen Billtől, minden az ügyvédein keresztül bonyolódott", mondta akkor Tony. „Az ajtó mindig nyitva áll. Amennyire tudom, Bill megindokolhatatlan dolgokat követelt. Semmi sem lett volna jobb annál, mint ha velünk akart volna játszani, de a részleteket nem tudom. Az üzleti ügyekkel nem én foglalkozom", fogalmazott Ozzy.

Mindeközben Tony Martin, a Sabbath egyik korábbi énekese is értetlenségét fejezte ki a történtek miatt egy finn webrádiónak adott interjúban. „Egyszerűen nem értem ezt az egészet, tényleg nem. Tíz évet töltöttem el a Black Sabbath tagjaként, és soha senkitől nem hallottam egyetlen rossz szót sem Billről. Sosem szidták, mindig elismerték. Nyilván neki is megvoltak a maga nehéz pillanatai, mind mindnyájunknak – a többieknek is. De szeretik Wardot, és ezért nem fér a fejembe, miért nem adtak neki elég időt, hogy összeszedje magát."

A Black Sabbath legközelebb augusztus elején lép fel Chicagóban, a Lollapalooza fesztivál headlinereként. A dobcucc mögött ezen a koncerten is Tommy Clufetos, Ozzy szólózenekarának ütőse ül majd.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.