Shock!

május 08.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Inside Cthulhu’s Eye: friss felvétel a Lock Uptól Sharppal és Tompával

Év elején igen jó hírnek örülhettek a Lock Up-rajongók: a csapatba visszatért Tomas „Tompa" Lindberg, aki az új lemezen megosztja az énekesi teendőket Kevin Sharppal. Egy dal máris meghallgatható ebben a felállásban.

0205lockup

Nick Barker tavalyi távozása után Adam Jarvis (Misery Index, Pig Destroyer) dobossal készítette el új, The Dregs Of Hades című nagylemezét a Lock Up, ám nem ez az egyetlen változás a felállásban. A csapatba visszatért Tomas „Tompa" Lindberg énekes (At The Gates), hogy innentől kezdve az eredetileg az ő helyére beállt Kevin Sharp mesterrel vállvetve nyomassák a kíméletlen énektémákat. „Amikor Shane Embury megkeresett az ötlettel, azonnal igent mondtam", így Tompa. „Imádom a Demonization lemezt és Kevin énekteljesítményét, így kíváncsian és izgatottan vártam a közös munkát, szövegírást. Nagyon eltér az énekstílusunk, így a death/grind-rajongók most mindkét irányból a legjobbat kapják majd."

Az új nagylemez a Listenable kiadónál jelenik meg ősszel, ám előtte még a napokban megjelenik a 2005-ös Play Fast Or Die – Live In Japan koncertlemez vinylkiadása is. Ennek első szériájához egy Inside Cthulhu’s Eye című bónuszkislemezt is csapnak, rajta három friss felvétellel, amelyekben már együtt hallható Tompa és Sharp. Ezek a Cyphers Of Fortune, a címadó és a Radiation Sickness (Repulsion). A középső máris meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.