Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Inkább Slayer-másolat vagyunk, mintsem Pantera"

Nem igazán érti az állandó Pantera párhuzamokat Randy Blythe, a Lamb Of God énekese, aki a friss lemez, a Billboard-lista harmadik helyén startolt Resolution kapcsán is sok helyen megkapta a vonatkozó hasonlítgatásokat. A frontember egy interjúban kipakolt a témát illetően.

„Phil Anselmo nagyszerű énekes, a Pantera pedig hatalmas banda volt, de ők a Pantera, mi pedig mi vagyunk”, válaszolta Randy Blythe az Exclaim kérdésére. „Phil igazából nem gyakorolt rám nagy hatást, mert amikor énekelni kezdtem, elsősorban a legbrutálisabb death metal és a teljesen őrült grindcore zenék érdekeltek. Ezekkel kapcsolódtam be a metal vérkeringésbe, és csak utána ástam vissza a Panterához és a nagyobb csapatokhoz. Eleinte inkább az undergroundban mélyedtem el… Phil egyébként nem az egyetlen fickó a világon, aki ordítva énekelt. Ennyi.”

Randy kifejtette: nem igazán érti az állandó Pantera hasonlítgatásokat. „Állandóan megkapjuk a Pantera párhuzamot, méghozzá a legkülönfélébb indokokkal: hogy délről jöttünk, hogy groove-os a zenénk, hogy van benne southern rock, satöbbi… A Pantera biztosan hatással volt ránk zenekarként, főleg a gitárosainkra, de bizonyos dolgok természetesen alakulnak ki. A hangzásunk is ide tartozik. Én igazából mindig is úgy gondoltam, hogy sokkal inkább Slayer-másolatnak tűnünk, nem Pantera-másolatnak…”

A Lamb Of God június 6-án Pozsonyban koncertezik. John Campbell basszusgitárossal készített aktuális interjúnkat itt olvashatod.

 

Hozzászólások 

 
+4 #2 M 2012-02-10 16:31
Randy for President! :)
Idézet
 
 
+7 #1 Tomika 2012-02-10 14:10
Igaza van, teljesen.
Minek hasonlítgatni?!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.