Shock!

május 07.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Indul a Metal Battle Extra tehetségkutató

Idén harminc éve először fordul elő az, hogy augusztus első hétvégéjén nem lesz Wacken Open Air, így jövőre csúszik át a 2020-ra tervezett Wacken Metal Battle Hungary is. A Metal Battle Extra a tehetségkutató online változata, amelyben közel két hónapon át keresik az ország legjobb metálzenekarait.

0707metalbattle

Gyakorlatilag minden ugyanaz, ahogyan azt eddig megszokhatták a zenekarok és a közönség, csak annyi a különbség, hogy idén nem lesz élő döntő. A nyertes automatikusan bejut a jövő évi Metal Battle Hungary döntőjébe, egy évig ingyen sört kap a próbaterembe a Pécsi Sörnek köszönhetően, 1,5 millió forint értékű promóciós csomagot nyer a verseny médiapartnereinek – Lángoló Gitárok, Budapest BEAT, NuSkull.hu, Rockstar Magazin, Shockmagazin – felajánlásában, valamint egyéb értékes különdíjak is gazdára várnak a támogatók, az Árkádia Hangszerbolt, a CONCERTO Music, az Ibanez Magyarország, a New Beat és a Dürer Kert jóvoltából.

Az óra mostantól indul: jelentkezzetek, játsszatok, nyerjetek, és jövőre talán ti játszhattok a világ legnagyobb metálfesztiválján! Az első forduló jelentkezési határideje: 2020. július 26., vasárnap, 24:00. Részletes információk itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.