Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

In Solitude és Beastmilk együtt, bécsi koncerttel

0613isA tökéletesnél is tökéletesebb összeállítású turné várható ősszel Európában: a svéd In Solitude klubos koncertsorozatára előzenekarként a finn Beastmilk csatlakozik be. Magyar buli persze most sem lesz, de Bécsben, október 10-én bárki megnézheti a borongós párost.

A 2013-as évben sokan felkapták a fejüket az In Solitude (a képen) harmadik albumára, a Sisterre, amely a Mercyful Fate-féle tekervényes, komplex, okkult heavy metalt vegyíti némi '80-as évek elejéről származó new wave-es fűszerrel. Jó hír, hogy a Metal Blade ősztől nagyszabású európai klubturnéra indítja Pelle Åhmanékat, méghozzá a lehető legjobb társaságban: előzenekarként az utóbbi évek egyik legkiemelkedőbb dark rock/new wave/gótikus albumát, a tavalyi Climaxet leszállító Beastmilk szegődik az In Solitude mellé, élén a korábban a Code-ban is megfordult Kvohst mesterrel. A páros előzenekara a szintén észak-európai Obnoxious Youth lesz.

Budapesten a szervezők helyében nyilvánvalóan mi sem kockáztatnánk egy ilyen összeállítással – maximum ha össze lehetne kötni egy jó kis Sabatonnal, netán Korpiklaanival –, de az osztrákok szerencsére bevállalósabbak: Bécsben, az Arenában bárki megnézheti a párost és harmadik társukat október 10-én.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 oldflame 2014-06-14 13:56
Szerintem az In Solitude megtalálta önmagát. Az első lemez tényleg jó volt, de nem volt eredeti. A második egy nehezebben emészthető, de mély cucc, a harmadik viszont eddig a legjobb! Én ott leszek!
Idézet
 
 
+1 #1 Necrofaust 2014-06-14 10:25
Jól fogalmaz a cikk a pesti szervezés lehetőségeiről. Még szerencse hogy már sikerült megtekinteni az In Solitude-ot pár éve, az első lemezük 10 pontos, azóta csak keresgélik önmagukat.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.