Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Illusztris vendéggel készül a burrito-thrash

A Devildriver – és a néhány ausztráliai koncert alkalmából újjáalakuló Coal Chamber – frontembere, Dez Fafara is vendégszerepel a Soulfly 2012 elejére várható új nagylemezén, amely Chris „Zeuss” Harris producerrel készül Max Cavalera otthonában, az arizonai Phoenixben.

„Társszerzősködtem és együtt énekeltem el Max Cavalerával a legsúlyosabb dalt, amit valaha hallottam a Soulflytól. Respekt!”, írta a Twitteren Dez. A készülő lemez brutalitását Maxék új dobosa, David Kinkade (Borknagar, Arsis, Malevolent Creation) is megerősíti. „Zúzós, gyors, mennydörgő thrash törzsi elemekkel, amit igazi szélsőséges burrito düh fűt. Kibaszott beteg, ahogy szól a lemez, olyan thrashes, mint az állat! Mintha csak az Arise-t telenyomták volna crackkel és speeddel!”, írta az ütős a Facebookon. Kinkade mellett ezen az anyagon debütál majd a Soulfly új basszusgitárosa, Tony Campos (Ministry, Prong, Attika7) is.

A 2010-es Omen album utódja 2012 elejére várható. Max jövőre várhatóan még egy lemezen szerepel majd, hiszen szépen alakulnak a The Dillinger Escape Plan frontember Greg Puciatóval közös, egyelőre név nélküli projekt dalai is.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.