Shock!

május 11.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Igor Cavalera: „Nincs szükségem további emberekre az újjáalakuláshoz”

Lehet, hogy mégsem lesz a közeljövőben klasszikus Sepultura újjáalakulás. Habár Max Cavalera úton-útfélen azt hajtogatta az elmúlt hónapokban, hogy bármikor benne lenne egy reunionben, most öccsét, a jóval kevésbé szószátyár és eleve ritkán nyilatkozó Igort is megkérdezték a témáról. A dobos pedig elég egyértelmű nemet mondott...

„Max és én együtt játszunk, és ez az újjáalakulás", válaszolta Igor az ausztrál Loud magazin reuniont firtató kérdésére. „Én ezt tartom az igazi reunionnek, függetlenül azoktól az emberektől, akik még megfordultak rajtunk kívül a Sepulturában. Nem látom, miért lenne szükség további arcokra ehhez az egészhez. Boldogabb vagyok így, hogy megadatott nekem mindaz, amim van. Semmi ezen túlmenő újjáalakulásra nincs szükségem."

A Cavalera Conspiracy március 29-én boltokba kerülő Blunt Force Trauma lemeze kapcsán Igor elmondta: igyekezett a dobtémákat olyan szimplára venni, amennyire csak lehetett. „Minimalizmusra törekedtem: kevesebb színezésre, nagyon direkt ütemekre, és roppant szórakoztató is volt úgy dolgozni, hogy végig ennek a fejemben motoszkáló kihívásnak akartam megfelelni. A kevesebb több."

Igor szerint a Cavalera Conspiracy a továbbiakban sem válik olyan masszívan turnézó gépezetté, mint bátyja másik csapata, a Soulfly, amiben egyébként nemcsak Max, de Marc Rizzo gitáros és Johnny Chow basszer is érintett a bandából. „Lesznek koncertjeink, de intenzív turnézás biztosan nem. Ez is egy olyan dolog, amit előre eldöntöttünk. Megpróbáljuk ezt az egész dolgot megőrizni amolyan különlegességnek."

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.