Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Iced Earth: még egy új lemez is jön a magyar koncert előtt

0426iePlagues Of Babylon címmel októberben jelenik meg a Century Mediánál az Iced Earth új albuma, immáron a második a sorban Stu Block énekessel, aki minden túlzás nélkül nagyon bevált az amerikai power metalosoknál. A zenekar jövő februárban Magyarországon is bemutatja majd a lemezt.

Az Iced Earth nyáron, az európai fesztiválfellépések közepette veszi fel és keveri meg az új lemezt, amelyre többek között olyan dalok kerülnek majd fel, mint a Plagues Of Babylon, a Democide, az Among The Living Dead, a The Resistance, az If I Could See You, a Peacemaker, a Cthulhu és a Parasite. „Nagyon izgatottak vagyunk, mert állati gyilkosan szólnak a dalok már ebben a korai dalszerzési, demózós szakaszban is. Szerintem ez a lemez valami egészen különleges lesz!”, mondja az anyagról Jon Schaffer gitáros.

Stu Block énekessel és a 2011-es Dystopia lemezzel új fordulatszámra kapcsolt az Iced Earth: mindent elárul a zenekar aktivitásáról, hogy az album megjelenése óta több koncertet adtak, mint a megelőző tíz évben összesen. A banda legutóbb tavalyelőtt november végén lépett fel Budapesten, azóta azonban még jobban összeérett a felállás. Aki mindezt nem hiszi, annak csak a frissen kiadott koncert DVD-t, a Live In Ancient Kouriont kell megnéznie ahhoz, hogy megbizonyosodjon róla: a 2014. február 5-én esedékes újabb magyar buli is kihagyhatatlan. A koncert helyszíne a Club 202 lesz, a nyitózenekarok neve egyelőre még nem ismert, de innen minden aktuális újdonságról értesülni lehet majd.

Jon Schafferrel a legutóbbi magyar buli alkalmával készített interjúnkat itt olvashatod.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.